Ср, 2024-04-24, 12:44


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Березень » 10 » Загальнонаціональний страйк машиністів у Німеччині: потяги не їздять майже по всій країні
16:54
Загальнонаціональний страйк машиністів у Німеччині: потяги не їздять майже по всій країні
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Страйк машиністів майже повністю паралізував рух потягів у Кельні, Берліні, Гамбурзі, Мюнхені та інших німецьких містах, передає 10 березня "Інтерфакс-Україна".

У Гамбурзі міські потяги ходять з проміжком у 20 хвилин. Всі поїзди між Гамбургом і Кілем скасовано. Залізничне сполучення між Кельном, Дортмундом і Дюссельдорфом обмежено. У Мюнхені потяги ходять з інтервалом у годину. А в Берліні і землі Бранденбург скасовано 90% регіональних і міських поїздів. У землі Саксонія-Ангальт між містами Галле, Лейпціг, Дрезден і Магдебург перевезення пасажирів здійснюють тільки автобуси.

Страйк розпочався о 4-й ранку і триватиме до 22-ї за місцевим часом, проте для відновлення руху поїздів буде потрібно ще декілька годин.

Крім того, увечері 9 березня страйк почали машиністи товарних поїздів. Більш як 600 товарних потягів не прибули в пункт призначення або прибули із сильним запізненням.

Крім державної корпорації "Дойче Бан", у страйку бере участь більшість приватних залізничних компаній. Машиністи вимагають введення єдиних тарифів для всіх залізничних компаній, а також підвищення заробітної плати.

Тим часом керівництво "Дойче Бан" засудило страйк машиністів. "У профспілці повинні усвідомлювати, що вони ще більше все ускладнили", - заявив представник "Дойче Бан" Ульріх Вебер. Він також розкритикував профспілку за несвоєчасне повідомлення про страйк.

Зазначимо, що в іспанських аеропортах в період з квітня по липень поточного року плануються страйки загальною тривалістю 19 днів. В Іспанії профспілки мають намір страйкувати, протестуючи проти наміченої владою часткової приватизації іспанського оператора авіанавігації.

Найближчим часом також заплановано страйки французьких і бельгійських профспілок. Загальна федерація працівників Бельгії має намір зірвати запланований на 24-25 березня в Брюсселі саміт Євросоюзу на знак протесту проти пропозицій Франції й Німеччини задля стабілізації фінансової ситуації в зоні євро й загалом у ЄС.

Нагадаємо, раніше профспілки багатьох країн, зокрема Франції, виводили громадян на вулиці на знак протесту проти підвищення пенсійного віку та інших непопулярних заходів влади. Однак протести не дали бажаного ефекту.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 893 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ