Пт, 2024-03-29, 03:43


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2014 » Березень » 1 » Залиште нашу країну у спокої! - Руслана до Путіна
14:47
Залиште нашу країну у спокої! - Руслана до Путіна
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Українська співачка Руслана Лижичко опублікувала відкрите звернення до президента РФ Володимира Путіна із закликом припинити російську військову агресію у Криму. "Якщо Росії все-таки вдасться захопити Кримський півострів, ця перемога стане найбільшою її поразкою за весь час новітньої історії", - заявила Руслана.
"Як активістка Євромайдану, народна артистка України, переможниця пісенного конкурсу "Євробачення", я хочу звернутися до Президента Росії Володимира Володимировича Путіна з проханням - залиште нашу країну в спокої! Пролилося вже занадто багато крові. Ми не хочемо більше. Україна прагне до миру, спокою і благополуччя. На Майдані немає і ніколи не було терористів, фашистів чи нацистів, якими називала мирних українських демонстрантів з першого дня протестів кривава кліка Януковича і його поплічників. Я стояла на Майдані з першого ж дня і бачила на власні очі, як розвивалися події.

Мітингувальники на Майдані в Києві та на площах інших міст України ставилися і ставляться до російського народу з повагою і підтримкою, зважаючи на той факт, що серед демонстрантів чималий відсоток російськомовних, а також громадян України, члени сімей яких є етнічними росіянами .

Ми не хочемо військових дій і вторгнень в нашу країну. Ми готові вирішити розбіжності мирним шляхом, узгоджено, виважено і справедливо. Якщо Росії все-таки вдасться захопити Кримський півострів, ця перемога стане найбільшою її поразкою за весь час новітньої історії. Почавши переділ кордонів і порушивши Будапештський договір, Росія дасть старт перегляду власного суверенітету і цілісності, активізувавши сепаратистів на власних територіях, яких значно більше, ніж в Україні.

Українці сьогодні зробили свій вибір на користь демократії та підвищення стандартів життя. Ми прагнемо до кращого для себе і наших майбутніх поколінь. І це наше право! Серед нас не лише українці із західних і центральних регіонів України. Серед нас кияни, серед нас десятки тисяч активістів зі східних та південних областей. Серед нас студенти, яких жорстоко побили під час першого штурму Майдану. Серед нас національні меншини, які вирішили на знак солідарності підтримати українців на Майдані. Серед нас ті, хто бореться за своє майбутнє і майбутнє всієї країни!

Ми закликаємо Вас припинити втручання в процеси, які сьогодні відбуваються на території України, підриваючи цим і нашу, і вашу Незалежність".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 988 | Додав: adminA | Теги: залиште нашу країну у спокої!, Руслана до Путіна
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ