Пт, 2024-04-26, 17:48


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 14 » Засновник WikiLeaks шукав "гарячу штучку з далекої країни" на сайті знайомств
11:21
Засновник WikiLeaks шукав "гарячу штучку з далекої країни" на сайті знайомств
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Кілька років тому Джуліан Ассанж, який перебуває сьогодні в самому центрі грандіозного міжнародного скандалу, був нікому не відомим самотнім чоловіком, що шукав подругу. Він помістив свою анкету на одному з сайтів знайомств під псевдонімом Лотаріо, де описав себе як "страшного нечупару" і любителя азійських дівчаток. Про це пише в понеділок, 13 грудня, британське видання The Daily Mail.

Ассандж писав, що шукає "гарячу штучку", еротичну нон-конформістку з якоїсь віддаленої країни, тому що західна культура формує "дурних і нікчемних" жінок, повідомляє NEWSru.co.il.

Майбутній творець скандального сайту WikiLeaks просив "сором'язливих" дівчат не турбуватися, оскільки він дуже зайнятий, щоб домагатися їхньої взаємності, і віддає перевагу "відважним".

Свою анкету Ассандж також розмістив на сайті знайомств Okcupid, де він фігурував під ім'ям письменника-фантаста Гарі Гаррісона - автора культової серії книг "Сталевий Щур", що розповідають про пригоди міжгалактичного шахрая.

Він описує свою професійну діяльність як "небезпечний проект, присвячений захисту прав людини", містить міжнародні розслідування, розвідку, політику, посадові злочини й Інтернет.

Жінка, яку він шукає на сайті знайомств, мусить бути енергійною, маніпулятивною, дуже розумною і мати стратегічне мислення. Диплом про вищу освіту необов'язковий, але доля світу і його мешканців мають бути їй небайдужі. Крім того, ідеальна подруга зобов'язана бути "досвідченою в любові сиреною", а також надійним спільником в задуманому ним злочині.

Раніше в понеділок повідомлялося, що США готові висунути звинувачення арештованому у Великобританії засновникові сайту WikiLeaks і домагатимуться його екстрадиції. Про це заявила газеті Guardian адвокат затриманого Дженіфер Робінсон. Вона також не відкидає можливості того, що звинувачення вже висунуто.

Як передбачається, у разі видачі Ассанджа США він постане перед судом відповідно до закону про шпигунську діяльність. Цей акт, схвалений у роки Першої світової війни, передбачає страту за підтримку ворога під час війни і передачу йому секретної інформації.

Як відомо, раніше Джуліан Ассандж прибув до лондонського суду, який вирішив не звільняти австралійця під заставу. Засновника WikiLeaks хочуть допитати за чотирма пунктами звинувачення.

Перше полягає в тому, що 14 серпня Ассандж нібито незаконно змусив Пані А до сексуального контакту. Згідно з другим звинуваченням, він домагався Пані А і вступив з нею у сексуальні стосунки без презерватива, хоча вона "висловила бажання" використовувати контрацепцію. Третє звинувачення полягає у тому, що Ассандж нібито домагався Пані А 18 серпня. Четверте - у нього нібито був секс з іншою жінкою, Пані W, 17 серпня. При цьому жінка спала, а Ассандж не користувався презервативом.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1032 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ