Сб, 2024-04-27, 12:21


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Іноземні видання по-українськи. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 37 38 39 40 »

У вівторок будівля українського парламенту наповнилася димом, і спікерові знадобилася парасолька, щоб захиститися від курячих яєць, що летіли на трибуну.


Для Росії загибель президента Польщі і ще 95 осіб в авіакатастрофі - це можливість домагатися гегемонії у Східній Європі, стверджує оглядач. "Російський Ведмідь повернувся. Ніби той Дракула, що встав із домовини".


Здається, Путін виграє поточний раунд нової "великої гри". У середу російський прем'єр поквапився визнати нову владу Киргизстану, водночас заперечуючи свою причетність до повалення режиму Бакієва.


Глава UEFA Мішель Платіні знов загрожує Україні, в якої не вистачає грошей на підготовку до Чемпіонату Європи по футболу 2012 роки


Дехто вважає, що наука зможе врешті-решт пояснити все - включаючи нашу споконвічну віру в існування раю.


Осетрові риби існують на планеті понад 200 мільйонів років, але браконьєри поставили їх на грань вимирання.

Поцілунки здаля і благородні жести на церемонії вручення "Оскара" - це лише фасад, за яким ховається непорядна гризня.



Усі погляди спрямовані на південь, у бік Греції та Іспанії, в яких повною мірою виявляються наслідки багаторічної неефективної фінансово-економічної політики.


Ініціатива по відкликання грузинських спостерігачів на українських виборах виходить від виборчого штабу Юлії Тимошенко.


Незалежно від результату президентських виборів в Україні їх переможець постане перед непростим завданням по виведенню країни з рецесії, проведенню ринкових реформ і боротьбі з корупцією.


Європейське агентство боротьби з шахрайством (Olaf) направляє своїх співробітників до України і Росії.



Лідер Третього Рейха Адольф Гітлер був не тільки кровожерливим тираном, але і страждав багатьма захворюваннями.


До 150-ліття від дня народження Чехова буде опубліковано його еротичні листи. Відкриється невідома сторона автора, що критикував навіть Золя за неправдивість портрету публічної жінки.


Хто б не став наступним президентом України, ця ключова для спокою в Центральній Європі країна, швидше за все, і далі викликатиме тривогу у своїх західних і східних сусідів, як мінімум через нестабільну економічну ситуацію.


Для знаменитостей ніби Тайгера Вудса в наші дні стало нормою після звинувачень в зраді записуватися в клініку по лікуванню сексу-залежності.


Якщо вірити офіційній статистиці, пристрасть росіян до випивки - не просто кліше, пише Tribune de Genève. Алкоголізм - винуватець скорочення населення найбільшої країни в світі. І ніщо поки не свідчить про зміну тенденції, відзначає кореспондент Янник ван дер Шерен.


Присудження Обамі Нобелівської премії миру - це дуже смішно, але ще комічніше - реакція тих, хто визнав цю нагороду "передчасною", вважає оглядач The Washington Post Чарльз Краутхаммер.


Україна побоюється за своє майбутнє, оскільки Москва рветься до Криму, стверджує The Observer. У вересні в Лівадійському палаці, де колись Черчилль, Рузвельт і Сталін ділили Європу на сфери впливу, відбулася конференція, в якій брали участь східноєвропейські політики й інтелектуали.


Як розцінювати відмову Обами від розміщення елементів ПРО в Польщі і Чехії? - запитує на сторінках The Washington Times позаштатний редактор цього видання і United Press International Арно де Борчгрейв.


Підлещування Росії нічого не дасть, стверджує на сторінках The Washington Post Девід Дж.Креймер, колишній заступник молодшого держсекретаря США у справах Росії, України, Бєларусі й Молдови в адміністрації Джорджа Буша.