Сб, 2024-04-27, 12:49


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Іноземні видання по-українськи. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 38 39 40

У рамках візиту до Москви президент Венесуели зробив несподівану заяву: услід за Росією і Нікарагуа визнав незалежність двох кавказьких сепаратистських республік. Як вважають ЗМІ, торг з Москвою був взаємовигідним: Росія отримала доступ до розвідування і розробки нафтових родовищ Венесуели, а Чавес - кредит на купівлю великої партії російської військової техніки.


Що принесе літній сезон - відпочинок або насильство?


За тиждень до річниці російсько-грузинської війни обстановка в спірному регіоні розпалена. Грузія звинувачує Росію в спробі "прихопити" стратегічно вигідний клаптик землі, Південна Осетія скаржиться на мінометний обстріл, Міноборони РФ погрожує застосуванням "усіх сил, що мають, і засобів". Торішній конфлікт продовжує відкидати "довгу тінь" на весь Кавказ і позначається на стосунках Москви з ЄС і США, пишуть світові ЗМІ.


Як пише журналіст Time Мітч Мокслі, в монгольській столиці останнім часом можна всюди знайти графіті "Стріляйте в китайців!" і намальовані на стінах свастики. Це справа рук трьох ультранаціоналістичних угрупувань, у яких, як вони самі стверджують, близько трьох тисяч молодиків. Вони взяли на озброєння нацистську атрибутику і догму і найбільше ненавидять китайців.


75 років тому за наказом Сталіна українських євреїв переселили на Далекий Схід, пише Sueddeutsche Zeitung, і до цих пір вони борються там за збереження своєї культури.


Газета The Guardian опублікувала відкритого листа із закликом до російського уряду здати правосуддю вбивць правозахисниці Наталії Естемірової. Вона загинула тиждень тому, але до цих пір нікому не висунуті звинувачення в цьому злочині, і організація "Меморіал", у якій працювала Наталія, оголосила про припинення своєї роботи в Чечні, мовиться в листі.


Жахлива історія сталінського "остаточного рішення" - і ганебної співучасті з боку Черчилля.


Саме так журналіст тоні Барбер в своєму блозі на сайті The Financial Times характеризує заявку Росії на вступ у СОТ у складі Митного союзу з Білоруссю і Казахстаном. Адже два тижні тому, виступаючи з цією "типовою" для неї ініціативою, Росія перебувала в стані "торгової війни" з передбачуваними партнерами по союзу.


Україна шукає кошти на оплату липневих постачань від "Газпрому".


При Медведєві політика російської сторони не змінилася, запевняє оглядач The Weekly Standard Кеті Янг. Вона вважає майбутній візит Обами до Росії таким же епохальним, як і його промова в Каїрі, але услід за критиками побоюється, що шанси на "перезавантаження" перебільшені і примиренська позиція американського президента лише заохочуватиме погану поведінку Москви.


Заради фурору на Венеційській бієнале в хід ідуть великі імена та великі гроші. Український павільйон вже став одним із найбільш обговорюваних у Венеції, – пише Бен Гойл в британській The Times.


Австрійська Der Standard публікує в своєму випуску інтерв'ю з Владиславом Бартошевським, польським держсекретарем, що відповідає в канцелярії прем'єр-міністра за відносини з іноземними державами. У нім екс-міністр закордонних справ Польщі виступає за те, щоб дати Україні надію на вступ в ЄС.

Для секс-індустрії від Бангкока до Берліна настали важкі часи, повідомляє Time. Так, у Таїланді загальний дохід туріндустрії, як прогнозується, цього року впаде на 35%, відзначає журналіст Уїльям Лі Адамс.


Президент Медведєв виступив проти програми ЄС "Східне партнерство", пише Фабриціо Драгосей у статті, надрукованій у газеті Corriere della Sera.




Під тиском Брюсселя "дикий схід" Європи йде на зближення із Заходом, стверджує оглядач The Guardian Саймон Тісдолл, повідомляє Голос UA.


Росія і Україна врегулювали свою газову суперечку, cтверджує The New York Times, коментуючи підсумки зустрічі Путіна і Тимошенко. "В середу Володимир Путін заявив, що "Газпром" не почне штрафувати Україну на 2 млрд доларів за те, що вона купує менше газу, аніж передбачено січневим контрактом", - пише кореспондент Ендрю І.Крамер, повідомляє Голос UA.


У сьогоднішньому номері Süddeutsche Zeitung опублікована стаття Олександра Квасьнєвського, колишнього президента Польщі, який звертає увагу на те, що Україна, "демократична держава з ринковою економікою", більше інших постраждала від світової економічної кризи. Це можна пояснити лише тим, вважає він, що українська криза "не лише економічна, але ще і конституційний".


За тиждень до саміту ЄС у Празі, присвяченого програмі "Східне партнерство", в середині самого Євросоюзу зростають побоювання у зв'язку зі стабільністю в Східній Європі, пише сьогоднішня Handelsblatt . Під час зустрічі з колегами по ЄС в Люксембурзі голова зовнішньополітичного відомства Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр призвав підтримати перш за все Україну, передає Голос UA.

1-20 21-40 ... 741-760 761-780 781-798