Сб, 2024-04-27, 22:47


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Кримінальні новини і надзвичайні новини. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 58 59 60 61 62 ... 88 89 »


Вранці 14 вересня 2012 року повз Землю пролетить Астероїд 2012 QG42, розміри якого близько півкілометра.


Начальник УМВС Уманського району Черкаської області заборонив поширювати подробиці ДТП за участю нібито автомобіля народного депутата Антона Яценка за великої кількості неправдивої інформації, яка з'явилася в окремих ЗМІ.


Італійський уряд направляє поліцейські підкріплення в Неаполь, де між двома бандами мафіозного угрупування Каморра розгорнулася боротьба за контроль над найбільшим наркоринком Європи, чий прибуток оцінено в 100 млн доларів на рік.



Во Львовской области пограничники задержали гражданина Германии, который пытался пересечь границу вместе со своей возлюбленной с Украины.



В США предстал перед судом мужчина, подозреваемый в организации заказного похищения и убийства "невесты" с Украины.



В Украине скончался известный белорусский певец Яков Науменко, которого вместе с сыном зверски избили на концерте сотрудники службы безопасности.



В Новосибирской области суд постановил выплатить почти полтора миллиона компенсации талантливому выпускнику вуза Рашиду Баязитову, который провел три года в камере с уголовниками из-за сфабрикованного дела об убийстве.



Невідомий з особливою жорстокістю близько 18.00 в середу вбив ножем директора великої будівельної компанії на вулиці Базарній в Одесі.



В швейцарских СМИ составлен "прейскурант наемных убийц". Основой для него стала криминальная хроника последних лет.



Сьогодні вранці в Китайському місті Чунцин поліцейські застрелили Чжоу Кехуа, який розшукувався правоохоронними органами з 2004 року.



Полиция Сергиева Посада Московской области задержала несовершеннолетнюю девушку, подозреваемую в убийстве своего новорожденного ребенка.



В Минске во вторник совершено убийство бывшего члена парламента Грузии, которого не раз обвиняли в связях с криминальным миром.



Теракт на границе Израиля и Египта, в результате которого погибли 16 египетских военнослужащих и еще 7 получили ранения, стал одной из главных тем мировых СМИ.



Критичний стан каналізаційних колекторів може привести до того, що цілі мікрорайони міста залишаться без водопостачання та каналізації.



Депутат від НУ-НС Геннадій Москаль потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. ДТП сталася на 105-му кілометрі траси Одеса - Мелітополь - Новоазовськ учора близько 18 години.



Трагедия произошла на премьерном показе фильма "Темный рыцарь: Возрождение легенды" в городе Аврора в американском штате Колорадо.



В морге Николаевской области Украины изымали из трупов все, что можно имплантировать, и продавали органы в Германию, утверждают журналисты.



Новое ЧП на американских авиалиниях. Пилот авиакомпании SkyWest Airlines проник в пассажирский самолет в небольшом аэропорту штата Юта, отогнал его к автостоянке, а затем застрелился.



Словацкий хоккеист Ладислав Шкурко, за плечами которого два молодежных чемпионата мира, приговорен к восьми годам тюремного заключения за убийство рефери, имевшее место в 2008 году.


В США вынесен приговор по делу одного из пяти братьев-украинцев по фамилии Боцвинюк, обвиняемых в торговле людьми. Одного из них - 52-летнего Емельяна Боцвинюка - суд приговорил к пожизненному заключению плюс еще 20 лет за решеткой.