Сб, 2024-04-27, 15:00


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Кримінальні новини і надзвичайні новини. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 87 88 89

В городе Златоусте Челябинской области по обвинению в убийстве арестован 24-летний местный житель, самовольно оставивший войсковую часть, где он проходил службу по контракту.


В Великобритании толпа цыган проникла на вертолетную площадку и с помощью топоров вывела из строя летательный аппарат. Гнев вандалов был вызван тем, что с помощью вертолета полицейские отслеживали перемещения обитателей табора.


У місті Жовни Тернопільської області співробітник ДАІ займався виготовленням і розповсюдженням порнографії. Незвичайність ситуації в тому, що даішник при цьому користувався штатним приладом для визначення швидкості транспортних засобів "Візир". Про це повідомили у Жовнінському управління ДАІ.



В среду вечером на рынке на востоке Москвы неизвестный расстрелял из автомата двоих торговцев из Азербайджана, сообщает источник в правоохранительных органах столицы РФ.



На п'ятий день після автокатастрофи, що сталася 8 травня на проспекті Перемоги, в якій загинули відомий тележурналіст Ігор Пелих і ще одна дівчина, в міліцію прийшов Олег Кириллов, що управляв злощасною "Хондою". До вчорашнього дня залишалося нез'ясованим, куди ж він подівся


11 мая преступник в черной маске, вооруженный ножами, ворвался в гимназию имени Альберта Эйнштейна в городке Санкт-Августин, расположенный в окрестностях Бонна. Несколько раз ударив ножом одну из учащихся, преступник скрылся на машине Ford Mondeo. Полиция, прибывшая на место происшествия, обнаружила в женском туалете рюкзак, полный бутылок с зажигательной смесью. Также полицией была найдена записка, предупреждающая правоохранительные органы о том, что в школе будет совершено преступление.


Троє співробітників районної прокуратури поверталися з роботи додому, коли п'яний підліток попросив закурити, вже маючи запалену цигарку в руці, повідомляє Голос UA.


Накануне поздно вечером в Санкт-Петербурге неизвестные воры угнали автомобиль Mercedes Gelendvagen, принадлежащий владельцу медийного проекта "Губернаторское телевидение" Михаилу Баракину.


Служба безпеки України має докази причетності в минулому керівника та окремих членів партії "Родіна" до кримінальних кіл, про це сьогодні на прес-конференції у Києві повідомила начальник прес-центру СБУ Марина Остапенко.

1-20 21-40 ... 1721-1740 1741-1760 1761-1769