Сб, 2024-04-27, 03:26


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Автоновини: авто та транспорт. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 76 77 78 79 80 ... 127 128 »



ДАІ Криму активізувалася з початком сезону відпусток і приготувала туристам безліч пасток.



Новинку Волзького автозаводу Lada Granta планують виробляти на заводі української корпорації "Богдан".


Опозиційний народний депутат України Олександр Бригинець подав на розгляд колег законопроект № 2123а про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо уніфікації штрафів за порушення ПДР.



Корпорація "Богдан" у рамках співпраці із китайською China Anhui Jianghuai Automobile Co. Ltd від листопада поточного року почне повномасштабне виробництво (за технологією "зварювання, фарбування і складання") двох моделей легкових автомобілів JAC.

 

Тема представленного обзора – тенты для автомобиля . Это достаточно распространенный способ защиты машины от внешних пагубных воздействий.

 

 




Державтоінспекція розробляє законопроект про заборону самовільного встановлення ксенонових фар і тонування скла.



З наступного тижня українцям видаватимуть посвідчення водія з чіпом. Про це заявив начальник Центру безпеки дорожнього руху.


Тут можна було побачити серійні електромобілі BIO AUTO, переобладнані моделі вітчизняного і зарубіжного виробництва, а також саморобні транспортні засоби.



Каждый украинские владелец автомобиля хорошо понимает, почему всегда важно, где можно купить качественные амортизаторы каяба по доступной цене. Ведь дороги в Украине далеки от идеальных



В конце минувшей недели в правительстве РФ прошло совещание с участием представителей Минкомсвязи, Минфина, Федерального казначейства и ряда банков, на котором обсуждалась проблема проведения штрафов за нарушение ПДД.


Известный музыкант на вопрос о своем увлечение – автомобилях, ответил, что все отдает предпочтение резине от Michelin, а особенно шинам Pilot sport 3, который всегда по выгодной цене покупает с помощью сайта mvo.ru.

 

Известный польский дирижер и музыкант украинского происхождения в беседе с журналистами рассказал, что в Украине у него есть свой дом и пара авто, на которых установлены качественные автосигнализации Пандора.



Стали відомі нові подробиці про Mercedes-Benz C-класу нового покоління, який готують до виходу. Новинка стане легшою, економічнішою та більшою за попередника і вийде в кузовах "седан", "універсал", "купе" й "кабріолет".

 

Чаще всего автовладельцев интересует вопрос, из-за чего на поверхности авто появляются пятна ржавчины и почему шумно в салоне.



Любому автомобилисту бывает непросто решить вопрос выбора летних шин. С каждым годом благодаря современным технологиям в шинной промышленности качество летних шин растет. Отличную устойчивость и динамичную бесшумную езду гарантируют шины Continental.



Американська компанія Terrafugia, що прославилася на весь світ завдяки своєму літаючому автомобілю Transition, поділилася планами щодо майбутньої крилатої машини.


Шанхайський автосалон став місцем першої появи на публіці нового седана від Maserati. Чотиридверний Ghibli став не тільки найбільш компактною четиридверкою італійської марки.



На сайті управління Державтоінспекції з'явився законопроект, який посилить штрафи для водіїв.


Правоохоронці застерігають власників транспортних засобів, що залишати авто у дворах будинків, надто на зеленій зоні або в місцях, де авто заважає проходу пішоходів або проїзду, небезпечно.



В последние несколько лет жители села Хренниково активно занимаются зеленным туризмом. Именно поэтому почти у каждого есть свое хозяйство, а чтобы везде успевать люди накупили себе автомобили, которые делает китайский автопром.