Пн, 2024-05-06, 12:54


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Автоновини: авто та транспорт. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 74 75 76 77 78 ... 127 128 »

 

Украинский литературный эксперт и критик, которая частенько бывает в России, в разговоре с журналистами рассказала, что перемещаться быстро по Москве ей помогает прокат авто.

 


 

 

 

До зимы с ее холодами и снегом еще очень далеко, ведь лето в самом разгаре! Но позаботится о выборе снегоуборочной техники лучше уже сейчас.




Європейський Союз подарував Управлінню ДАІ Волинської області нові службові мікроавтобуси Renault і навчив інспекторів поводитися з технікою.



В нашем автосервисе ВАО вы найдёте специалистов, способных вернуть в работоспособное состояние любую деталь вашего авто. Они смогут отремонтировать и МКПП, продлив срок её службы и сэкономив ваши средства.



У поліції кажуть, що в майстерні був налагоджений процес перетворення звичайних машин, які зовні нагадують Ferrari, у розкішні автомобілі.



За керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння відсторонено 54 водії. За минулу добу в столиці зареєстровано два ДТП, в яких три особи отримали травми.


Современная промышленность предлагает на выбор потребителю огромное количество разновидностей антикора. Они будут различаться по таким признакам, как состав, консистенция, технология обработки и т.д.




Подержанные автомобили в европейских странах обходятся в разы дешевле аналогичных, которые продаются в Украине.



Корейська компанія підготувала незвичайний концепт на честь серіалу "Ходячі мерці". Автомобіль, побудований на базі хетчбека Veloster Turbo, був продемонстрований в рамках чергового фестивалю Comic-Con в Сан-Дієго.



Известный композитор во время интервью рассказал журналистам не только об искусстве и творчестве, но также поделился радостным для него событием — наконец-то выгодно приобрел себе обвес для Нисан Патрол.




В Україні планується складати до 500 автомобілів кросовера Lifan X60 і седана Lifan 620 на місяць.


Згідно з соціологічними опитуваннями, зокрема за даними спільного дослідження фонду "Демократичні ініціативи" та Центру Разумкова, понад 80 відсотків українців не виїжджали за межі західного кордону України на автомобілях.



Сегодня на 9-м километре Кольцевой дороги Борисполь-Бровары состоялось торжественное открытие современного европейского TIR-паркинга для большегрузного транспорта.




Власти Великобритании разрешили проводить испытания самоуправляемых автомобилей на дорогах общего пользования.

Наряду с кредитованием покупки нового автомобиля сегодня банки все активней предлагают вполне приемлемые условия для оформления кредита на покупку бывшей в употреблении машины, даже подержанной Audi.




Комедийный актер признался в интервью журналистам, что участие в популярном юмористическом шоу ему вообще не приносит денег.



Известный актер рассказал журналистам о том, как попал в популярную юмористическую программу благодаря своей любви к автомобилям.



Автошпионы издания Worldcarfans опубликовали первые фото топового лимузина линейки S-Class от Mercedes: Mercedes-Benz S-Class Pullman.



На сегодняшний день много кто слышал о такой финансовой услуге, как лизинг. Что это? Зачем? Чем отличается от обычного кредита?


Автомобільна компанія вирішила отримати перевагу на швидко зростаючому ринку надекономічних автомобілів, створивши триколісний автомобіль, що витрачає всього 3,7 літрів бензину на 100 кілометрів.