Нд, 2024-05-19, 08:47


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Автоновини: авто та транспорт. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 72 73 74 75 76 ... 127 128 »



В Україні щороку гине в ДТП 60 тисяч осіб і близько 100-120 тисяч травмується.

Покупка автомобиля в группах – тема широко обсуждаемая и, как мне казалось, противоречивая. Изучив суть вопроса, я, как журналист, был даже немного разочарован отсутствием интриги. Никаких противоречий в этом способе покупки движимого имущества нет.




Співробітник громадської організації "Дорожній контроль" Єгор Воробйов розповів про типові схеми, за якими представники ДАІ виманюють гроші у водіїв.



Любите кататься на авто и в жизни без вашего четырехколесного друга не видите радости? Ведь сейчас машина является не предметом "показухи", а средством передвижения столь необходимой в современной жизни.



На днях в Киеве прошёл международный автосалон, на котором были представлены грузовые, коммерческие и специальные автомобили.



Причин для продажи автомобиля, оформленного в кредит, может быть довольного много. Это и желание купить другую машину, и срочная необходимость погасить кредит, и какие-либо личные обстоятельства.



Южнокорейская Hyundai Motor анонсировала скорый выпуск нового поколения седана бизнес-класса Genesis. Изображение новой машины компания показала в рамках встречи с корейскими СМИ



В настоящее время не сложно иметь автомобиль единственный в своем роде и поэтому смело выделяющийся среди остальных прочих.



Експерти одного з популярних американських видань, котре вивчає якість товарів, пропонованих на ринках, опублікували щорічний рейтинг найбільш надійних серед нових автомобілів.


Стали відомі свіжі подробиці про Opel Astra нового покоління. Автомобіль, поява якого заплановано на 2015 рік, успадкує цілий ряд рис від концепту Monza, представленого на автосалоні у Франкфурті, а також отримає цілий ряд нововведень.



Українські дороги практично не готові до зими. До такого висновку прийшли експерти ДАІ після проведення з 1 по 20 жовтня осіннього комісійного огляду вулично-дорожньої мережі.


 
Не знаете, что выбрать – автоломбард или автозалог? У каждой из этих программ есть плюсы и минусы. Мы поможем вам определиться, детально описав и первый, и второй вариант.



Какой бы хороший автомобиль у вас не был, все равно он когда-нибудь потребует ремонта. И редко какой ремонт обходится без покупки новых запчастей.



В наши дни автомобиль не роскошь, а удобное средство передвижения. Причём, благодаря разнообразнейшим авто-кредитам, довольно-таки доступное средство передвижения.



Российский автопром это национальная гордость любой страны. Однако, диагностика авто, а также его ремонт также играет важную роль.



Компания Land Rover подтвердила, что завершает производство легендарного внедорожника Defender.




Тернополяни створили в соціальній мережі Facebook співтовариство Stupid parking Ternopil, на сторінці якого публікують фотографії неправильно припаркованих на вулицях автомобілів.




Керівництво Mercedes-Benz підтвердило, що за прикладом BMW буде схрещувати позашляховик і спорткупе, щоб створити щось аналогічне моделі Х6.



На Токійському автосалоні, який відбудеться наприкінці листопада, компанія Mitsubishi покаже аж три концепти, що дають уявлення про те, яким буде дизайн найближчих серійних новинок марки.



Украинская писательница и художника, которая недавно вернулась из эмиграции, призналась журналистам, что ей больше нравятся автомобили, нежели собственный внешний вид, который она считает не главным в жизни.