Пн, 2024-05-06, 21:16


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Автоновини: авто та транспорт. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 73 74 75 76 77 ... 127 128 »



Згідно з новими ПДР, з 1 жовтня по 1 травня водії повинні включати за містом фари навіть вдень. В іншому випадку даішники зупинятимуть і штрафуватимуть.




Виявляється, досить просто зі старенького авто зробити елітарний суперкар, якщо мати фантазію і рішучість втілювати в життя свої мрії.



З 1 жовтня на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами мають бути включені денні ходові вогні, а в разі їх відсутності - ближнє світло фар.




Старший інспектор ДАІ Теплицького райвідділу Вінницької області ніколи не брав хабарів і дорожить своїм іміджем.




Головними проблемами жителі найбільших міст України назвали стан доріг, брудні тротуари і паркування в пішохідних зонах.

 

В современном мире автомобиль - это уже не роскошь, а необходимость! Существовать в большом мегаполисе без собственного транспортного средства очень трудно.





Британська фірма Keating Supercars представила спорткар Keating Bolt, який, за твердженням розробників, стане найшвидшим серійним автомобілем у світі.



На британському аукціоні Бонемс продали гоночний автомобіль Alfa Romeo за 5,937 мільйона фунтів ( 9,427 мільйона доларів). Ця ціна вважається рекордною для автомобілів цієї італійської марки.




Міністерство доходів і зборів України розробило зразок довідки про сплату збору за утилізацію транспортних засобів.



Японский автопроизводитель Honda начал серийный выпуск гибридной версии седана Accord. Сборка автомобилей стартовала на предприятии компании в американском штате Огайо.


В своем постановлении от 12.06.2013 г. № 627 правительство не только сократило срок действия водительских прав до 30 лет, но и установило правило возврата водительского удостоверения лицам, лишенным прав за вождение в нетрезвом виде.



Украина – это огромный рынок как подержанных, так и новых авто. И если в состояние новых авто мы еще можем не сомневаться, то что говорить о машинах с пробегом.



На Slando налічується понад тисячу пропозицій автомобілів, вартість яких складає менше $1000. Більшість з них - це представники радянського автопрому, які часто потребують ремонту.



В п'ятницю 30 серпня, за два дні до набуття законом чинності, автоімпортери отримали роз'яснення Державтоінспекції про те, що збір не застосовуватиметься до автомобілів, ввезених до 1 вересня.



Профессиональная гимнастка, которая после завершения карьеры стала тренером японской команды рассказала о специфике работы в стране Восходящего Солнца.



Германский автопроизводитель Volkswagen на Франкфуртском автосалоне, который пройдет в середине сентября, проведет мировые премьеры двух серийных электромобилей – e-up! и e-Golf.



Современный мир, часть которого является и Украина, можно по праву считать очень прогрессивным, в котором новые технологии и техника делает жизнь людей проще.



Голландський стартап Van.eko представив скутер Be.e, виготовлений із пластику, основним компонентом якого є конопля. Головною перевагою електричного транспорту на біологічній основі є висока міцність.



Судебный пристав России лоббирует новую идею: со ссылкой на зарубежный опыт он говорит, что было бы очень хорошо лишать "уклонистов" прав на вождение автомобиля.


Во всех развитых странах особое внимание уделяется водителям в почтенном возрасте. Здесь присутствует желание заботится о наших родителях, сделав их жизнь наиболее комфортной с помощью самостоятельного управления автомобилем