Чт, 2024-05-02, 08:04


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Новини науки і технології. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 81 82 83 84 85 ... 148 149 »


Путь к революционному прорыву в вычислительной технике открывает работа нобелевских лауреатов по физике Сержа Ароша и Дэвида Вайленда.

 

Китайські науковці з Інституту офтальмології при університеті провінції Чжецзян з'ясували, що куріння може стати причиною розвитку катаракти.



"Чем, кроме музыки, увлекаетесь?", - спросили украинские журналисты самого известного российского композитора Алексея Рыбникова, который привез во Львов свою рок-оперу "Юнона и Авось".



Науковці попереджають, що глобальний спалах смертельно небезпечної вірусної інфекції неминучий протягом найближчих п'яти років і може призвести до величезних людських втрат.


Результаты анализа первых проб грунта, полученных марсоходом Curiosity на Красной планете, оказались неожиданными для исследователей Американского космического агентства (NASA).



Завдяки процедурі сканування головного мозку голландські науковці навчилися відрізняти справжній жіночий оргазм від його імітації.



Високотехнологічні пристрої, наприклад, мобільні телефони, завжди здаються екологічно чистими і абсолютно безпечними.


Нобелівська премія 2012 року з фізики присуджена французькому досліднику Сержу Харошу і американському науковцю Девіду Джей Уайнленду за вивчення взаємодії світла з матерією.



В наше время практически с каждым днем все больше жителей Российской Федерации становятся владельцами и активными пользователями различных модных гаджетов, ноутбуков и персональных компьютеров


Лауреатами Нобелівської премії 2012 року з фізіології і медицини стали британський біолог Джон Гердон, який першим у світі запропонував метод клонування тварин, а також професор з Університету Кіото Сінья Яманака.



Через тисячу років у результаті еволюції будова тіла людини істотно зміниться, і своєю зовнішністю вона буде помітно відрізнятися від наших сучасників.


Сьогодні засновник найбільшої в світі соцмережі Facebook Марк Цукерберг на своїй сторінці повідомив, що кількість користувачів найбільшої в світі соцмережі Facebook, які хоча б раз на місяць заходять на сайт, перевищила мільярд.



Сенсационная гипотеза о бактерии, способной жить в насыщенном растворе мышьяка, которая породила разговоры о "новой форме жизни" на Земле, по всей видимости, окончательно опровергнута.


Злоумышленники могут получить информацию любого пользователя путем перехвата трафика, если он передается по незащищенному протоколу или по открытой сети Wi-Fi.



Перед загрузкой. Чтобы уберечь машину от поломки, а насос для откачки воды - от засорения, обнажают из белья все посторонние предметы.



Найкращим сучасним пристроєм серед представлених на ринку моделей HTC стане новий флагман One X



Знімки, отримані з марсоходу Curiosity, свідчать про те, що на Марсі в свій час текли справжні річки - таких висновків дійшли американські дослідники з NASA.

Большинство современных людей не представляют своей жизни без компьютеров. "Умные машины" заполонили мир и присутствуют почти во всех сферах нашей деятельности



Знімки, отримані з марсоходу Curiosity, свідчать про те, що на Марсі в свій час текли справжні річки - таких висновків дійшли американські дослідники з NASA.



Современные ученые заново открыли статую, найденную еще в 1938 году: небольшая фигурка буддийского бога-хранителя, обнаруженная нацистской экспедицией, оказалась вырезанной из осколка метеорита, упавшего на Землю 15 тысяч лет назад