Пт, 2024-05-17, 03:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Новини науки і технології. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 79 80 81 82 83 ... 148 149 »

 

Известный музыкант по выгодной цене приобрел домен для сайта своей группы с помощью портала citydomain.com.ua, а также пообщаля с журналистами о перспективах своего коллектива.



После того как российская компания Mail.RU купила сервис ICQ, все файлы, которые пересылались по "аське" теперь доступны для скачивания абсолютно всем.

 

Житель села под Киевом благодаря тому, что 3g интернет в Украине появился получил возможность и научился выращивать цитрусовые у себя на огороде.




"Є такі програми, які дають хакерам контроль над зараженим комп'ютером і підключеними до нього пристроями".



Сегодня, 9 января, мимо Земли в опасной близости пролетит астероид «Апофис», который ученые окрестили «самым опасным астероидом столетия».



Соціальна мережа Facebook почала вилучати з френдстрічки повідомлення від друзів, з якими користувач не взаємодіє.



Протягом першого місяця 2013 року в Україні очікуються сім магнітних бур.


Поява на "еволюційній арені" нового учасника - виявленого в Денисовій печері на Алтаї "Денисівської" людини, що стала самостійним підвидом стародавньої людини, - значно змінило уявлення про те, як формувалася людина сучасного вигляду.

 

Вивчивши біографії 15 тис школярів, науковці з Австралії і Великобританії з'ясували: той, хто відчував себе щасливим або більш задоволеним життям у підлітковому віці, у дорослому житті отримує приблизно на 2 тис дол на рік більше.




Науковці з'ясували, в чому секрет любові людей до феєрверків. Психологи МГУ впевнені, що усталені реакції на вогонь і світло таяться глибоко в несвідомому.



Всупереч існуючій думці, вітамін С не лікує застуду, вважає австрійський науковець в області харчування.



Известный ученый и руководитель одной из клиник говорит, что их пациенты в основном любят поиграть в различные игры на своих телефонах и смартфонах, когда находятся на лечении.


У гравітації є швидкість, заявляють китайські науковці. Цей тип випромінювання хоча і є найслабкішим зі всіх типів електромагнітного випромінювання, так само, як і решта, має властивості інших типів випромінювання.



Науковці з Університету Еморі в США встановили, що сприйняття шлюбних пісень самицями співочих птахів нагадує реакцію меломанів на приємну музику.


Технологія клонування людини може з'явитися в найближчі півстоліття, вважає британський біолог сер Джон Гердон, який став лауреатом Нобелівської премії 2012 року з фізіології і медицини.

Известный белорусский художник и оппозиционер говорит, что перед своим арестом на 12 суток как раз узнал, где можно купить сканер по выгодной цене.




Сотрудники итальянского Института по изучению мумий и ледяного человека при Европейской академии полагают, что раскрыли тайну гибели фараона Рамзес III.



Мексиканські археологи виявили цікаве поховання недалеко від села Онавас в штаті Сонора, на заході країни. У могильнику, якому, за попередніми оцінками, близько тисячі років, знаходилися останки 25 чоловік.



Белорусский историк заявил, что ему разобраться с приобретенным по выгодной цене через сайт МФУ brother mfc 235c инструкция помогла очень сильно.



Всього через кілька днів, в кінці цього тижня, настане 21 грудня 2012 - день, який відомий всім як дата кінця світу за "календарем майя".