Пт, 2024-06-14, 06:14


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Червень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Головна » Новини науки і технології. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 78 79 80 81 82 ... 149 150 »

На Марсі завис комп'ютер. NASA вимушене було припинити реалізацію наукової програми вартістю в 2,5 млрд доларів з використанням марсохода Curiosity, один з комп'ютерів якого перестав відгукуватися на команди.

 

Федеральний суд США скоротив у п'ятницю, 1 березня 2013 року, розмір компенсації по патентному позову корпорації Apple до корейської компанії Samsung Electronics з 1,05 мільярда доларів, присуджених у серпні, до 450,5 мільйона.




Причиной магнитной бури стал поток высокоскоростного солнечного ветра, источником которого является крупная корональная дыра на Солнце.


Специалисты NASA перевернули существовавшее с 1958 года представление о том, что у Земли два радиационных пояса - области магнитосферы, в которых накапливаются высокоэнергетичные заряженные частицы.



Італійський науковець Лоренц Маграссі заявив, що клітини мозку здатні продовжувати функціонувати вдвічі довше, ніж сам організм.



Несмотря на то, что зима считается "мертвым" временем для новинок мобильных игр, начало 2013-го года обогатило перечень не только несложных мобильных развлечений, но и порадовало поклонников gta 3 выходом android и iOS версии знаменитой игры



Падение метеорита под Челябинском подтолкнуло ученых США к созданию специального долгосрочного проекта - они разрабатывают план запуска космического аппарата для нанесения удара по крупному астероиду Дидим.

 

Если в наше время можно очень легко цифровые фотоаппараты выгодно купить на сайте и об этом знает большинство украинцев.




За час свого розвитку комп'ютерна миша змінилася досить мало: на зміну кулькам прийшов лазер, але основа залишилася та сама.



В хакерській атаці на щонайменше 40 компаній, включаючи Apple, Facebook і Twitter підозрюють угрупування, один з серверів якого належить хостинг-компанії в Україні.



Добробут і успішність людини залежать від його прізвища. До такого висновку прийшов професор Каліфорнійського університету Грегорі Кларк.

 

В наше время очень легко купить наушники koss по выгодной цене, для этого достаточно посетить сайт. А вот в ближайшем будущем также просто можно будет напечатать любой орган или же даже целый дом, с помощью специального принтера




Астероїд 2012 DA14 в ніч з п'ятниці на суботу, 16 лютого, пролетів на рекордно близькій відстані від Землі - 27,7 тис км.



Арple проектує "розумний" пристрій у вигляді наручного годинника, передає The New York Times з посиланням на анонімні джерела, знайомі з планами компанії. "Годинник" працюватиме під керуванням операційної системи iOS.


Марсохід NASA, що працює на поверхні планети з серпня 2012 року, пробурив ще один отвір встановленим на його маніпуляторі мініатюрним буром і вперше зібрав зразки "кам'яного пилу" для подальшого вивчення.



Потужний викид плазми на Сонце дійшов до Землі. За даними спостережень космічного апарата НАСА STEREO, ранком 6 лютого на Сонці відбулися відразу два викиди речовини, які можуть привести до магнітних збурювань у навколоземному просторі.


За оцінками астрофізиків, населені планети у Всесвіті можуть бути до нас набагато ближче, ніж можна було припустити, - усього на відстані 13 світлових років.


Сегодня одним из самым эффективных способов продвижения считается статейная оптимизация. О том, как раскручивать сайт статьями, знают многие владельцы сайтов. Однако для новичков этот метод может быть неизвестен.

улучшить возможности электронной книги

 

Электронная книга, несомненно, является сегодня очень популярным устройством, которое способно заменить целую библиотеку различной литературы. Однако не каждая электронная книга является идеальной




Немає жодних доказів існування так званої точки G у жінок, а її пошуки ускладнюють інтимне життя пари.