Чт, 2024-05-02, 04:19


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 3 » Яценюк запевняє, що Тимошенко йому не ворог і припускає санкції з боку ЄС через неї
09:37
Яценюк запевняє, що Тимошенко йому не ворог і припускає санкції з боку ЄС через неї
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Партія "Фронт змін" готова домовлятися про об'єднання з всіма, хто розділить її ідеологію. Про це заявив лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк в ефірі 5 каналу.

"Я відкритий до перемовин з усіма. Ідеологічна платформа "Фронту змін" є на сайті", - повідомив він. За його словами, "треба провести набагато ширшу дискусію про об'єднання".

- Яценюк припускає санкції прти України з боку ЄС через Тимошенко

"Є певний міф, про те що начебто якщо дві чи три, чи п’ять, чи десять політичних партій домовляться, то це буде таке потужне об'єднання, яке щось змінить в країні. Я думаю, що нам треба не з політичними лідерами домовлятися, а з народом", - вважає Яценюк.

"А об'єднання потрібне тільки для того щоб ті політичні лідери, які готові взяти відповідальність представили план змін, план реформ", - додав він. При цьому Яценюк зазначив, що він не веде боротьбу з лідером "Батьківщини" Юлією Тимошенко.

"Я персонально Тимошенко бажаю політичного успіху. Не дивлячись на те, що вона тривалий час зі мною бореться, я з нею не борюся. Я борюся з Януковичем, тому що він мій політичний опонент", - зазначив він.

Тим часом, лідер партії "Батьківщина” Юля Тимошенко сама заявила, що справжня опозиція не буде об'єднуватися з "департаментами" Партії регіонів.

"Технологія "проти всіх" продовжується, добре оплачується владою і на неї робляться ставки в майбутньому. Тому треба припинити заклики до об'єднання всіх опозиційних сил, тому що об'єднатися з деякими департаментами Партії регіонів, які носять кодову назву "опозиція", неможливо. Це все одно, що об'єднатися з Партією регіонів", - вважає Тимошенко.

Яценюк припускає санкції прти України з боку ЄС через Тимошенко

У фракції НУ-НС вважають, що Євросоюз може застосувати санкції проти України. Такий висновок можна зробити зі слів "нунсівця" і лідера "Фронту Змін" Яценюка, який коментував те, що Тимошенко не пустили до Брюсселя.

"Якщо справи так підуть далі, то членам уряду не треба буде давати підписки про невиїзд, бо вони їздити нікуди не будуть. Якщо політичне переслідування продовжиться, то західні партнери можуть застосувати план, який був застосований до Бєлорусі (санкції з боку ЄС і США через арешти опозиції — ред.)", - сказав він. Нардеп вважає, що глава держави не знає про реальний стан справ у країні.

"Чи отримає Україна безвізовий режим при такій гострій політичній ситуації і такій гострій реакції західних партнерів? Навряд чи. Президент заявив у Давосі, що Україна до 2012 року отримає безвізовий режим. Його слова та Богу у вуха. Але тут треба, щоб президент відчув реальну ситуацію у країні. Складається враження, що оточення його повністю ізолювало. Країна живе по-одному, а у довідках президент читає зовсім інші речі", - наголосив Яценюк. Лідер "Фронту Змін" попередив партію влади, що їх може спіткати така ж доля, як Тимошенко.

"Вони тримають усі статки за кордоном і не в російських рублях. Їхні офіси розташовані так само за кордоном. В окремих членів Кабінету Міністрів у Австрії, у когось в інших країнах. Діти навчаються теж за кордоном. Щоб не сталось так, що західні партнери почнуть розслідування по відношенню до цих членів уряду і вони позбудуться того, що награбували", - застеріг "нунсівець".



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 843 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ