Нд, 2024-05-19, 09:21


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Катастрофи та природні катаклізми. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 47 48 49 50 51 ... 98 99 »



Землетрясение магнитудой 5,0 произошло в воскресенье на востоке японского острова Хонсю, угрозы возникновения цунами нет.




У суботу, 2 листопада, орієнтовно в 18 км від Севастополя в Чорному морі капітан порома АНТ-2 подав сигнал "SOS" у зв'язку з пожежею на судні.



В четверг в центральной части Чили были зафиксированы подземные толчки магнитудой 6,6. Геологическая служба США сообщила, что очаг землетрясения находился в 54 километрах от города Кокимба.




Близько 4,5 тисяч людей було евакуйовано в штаті Халіско у Мексиці через витік пального на одному з трубопроводів державної нафтогазової компанії "Пемекс".



Ураган "Святий Юда " пройшовся по Великобританії , Франції , Голландії , Бельгії , Німеччині , скандинавських країнах, Данії. 29 жовтня ураган досяг північно - західних регіонів Росії, Латвії , Литви та Естонії.




Уровень воды в Неве в Петербурге поднимается на 10 сантиметров каждые полчаса, следует из данных, опубликованных на сайте управления МЧС.




В даний час Росія має координатами всіх місць затоплення, але надати дані українській стороні відмовляється, тому пошуки затопленої хімзброї Україні довелося вести своїми силами.




Столиця - Дамаск - повністю знеструмлена. На кілька кілометрів піднімаються язики полум'я, місто заволокло клубами диму.




Кількість жертв досягла 10 осіб, передає видання з посиланням на джерело в управлінні обласної УФСБ. Більшість загиблих і постраждалих - студенти Волгоградського держуніверситету.

Наводнение возникло из-за проливных дождей, не прекращающихся с сентября. Самая сложная обстановка сложилась на севере и северо-востоке, но метеорологи опасаются, что скоро ситуация ухудшится и на юге, где уже объявлено штормовое предупреждение.




У берегов Мексики сформировался ураган, скорость ветра в котором достигла 120 километров в час.


За інформацією геологічної служби США, поштовхи зафіксували в суботу в 10:54 за місцевим часом (20:54 за Києвом). Епіцентр знаходився в Каліфорнійській затоці, який розташований на північному заході країни.




У бельгійській провінції Намур неподалік від села Маршовлетт в 47 кілометрах на південний схід від Брюсселя розбився літак Pilatus з парашутистами.



Надалі при появі сильного смогу приватні авто з номерними знаками, що закінчуються на парні і непарні числа, будуть їздити по черзі.




В Австралии усугубляется ситуация с лесными пожарами. Недалеко от Сиднея огнем уничтожено не менее 100 домов.




До берегів Китайської провінції Хайнань і островам Сиша наближається тайфун «Нарі», який уже пронісся Філіпінами.




Потужний циклон «Файлін» (Phailin) наблизився до східної Індії протягом ночі. Сильний шторм почався в суботу, 14 жовтня, пориви вітру досягали 200 км/год.


Потужні пориви вітру, які досягали швидкості 120 кілометрів на годину, зривали дахи з будинків і виривали дерева. Понад 2 мільйони осіб залишились без електрики. Найбільше від тайфуну постраждав острів Лусон.



Перший сніг випав у Німеччині, і одразу – 20 сантиметрів. Подекуди довелося не лише боротися з заторами та прибирати повалені дерева, а й закривати школи та садочки.



В Индии проводится эвакуация более 200 тыс. человек в связи с приближением циклона "Файлин" к восточному побережью страны.