Вт, 2024-05-14, 23:57


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Катастрофи та природні катаклізми. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 48 49 50 51 52 ... 98 99 »



Тайфун "Фітоу" (Fitow), що пронісся у східнокитайській провінції Чжецзян, завдав регіону збитків, за попередніми оцінками, на 12,4 млрд юанів (2 млрд доларів).




Пропавшими без вести продолжают считаются около 190 человек. 150 африканцев найдены живыми. Всего на плавсредстве находились около 500 мигрантов.




Швидкість вітру в районі лиха досягає 150 км/год. Евакуйовано понад півмільйона людей із провінції Чжецзян і більше 170 тисяч із провінції Фуцзянь.



У найближчі дні синоптики прогнозують посилення дощів. Рясні опади очікуються, зокрема, і в курортній зоні Таїланду - провінції Чонбурі, де розташована популярна у туристів Паттайя, і на острові Пхукет.



Эпицентр землетрясения находился в 96 километра к северо-востоку от города Аваран, в 135 километра от города Бела. Очаг залегал на глубине 14,8 километра.



Інцидент стався в п'ятницю пополудні. Вибухнув автобус, що перевозив державних службовців, які поверталися після закінчення робочого тижня додому, в місто Чарсадда.



Ситуацию усугубляет наличие большого количества повстанцев-белуджей, которые в четверг, 26 сентября, выпустили две ракеты по вертолетам, доставлявшим гуманитарную помощь пострадавшим.



Землетрус магнітудою 6,8 стався у середу 25 вересня біля узбережжя Перу, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на сайт Геологічної служби США.




В Боливии в результате схода селевого потока с обрыва упали автобус и маршрутное такси. Погибли 13 человек, 27 получили ранения.




Потужний землетрус магнітудою 7,8 стався на південному заході Пакистану, в провінції Белуджистан.



Стихия нанесла урон около 604 тысячам жителей этой страны и стала причиной гибели четырех человек, сообщили во вторник в местных органах по предотвращению и смягчению последствий стихийных бедствий.




Тайфун "Усаги" обрушился на юг Китая. "Усаги" (по-японски - "небесный заяц" или "лунный заяц") - самый мощный в этом сезоне тихоокеанский тайфун.



Найпотужніший у цьому році тайфун "Усаги" ( за національною класифікацією - "Одет") досяг північних районів Філіппін. Швидкість поривів вітру досягає 260 км/ч. Оголошено евакуацію.




В Стаханове Луганской области в плавильном цехе завода «Ферросплав» произошло отравление, предварительно угарным газом, двух работников.



Тропічний шторм "Мануель", що знаходиться поблизу мексиканського тихоокеанського узбережжя, в ніч на четвер 19 вересня посилився і перетворився на справжній ураган.



У червні на півночі Індії сильні зливи призвели до масштабних повеней і зсувів. Місцева влада повідомляє, що знайдено тіла близько тисячі осіб, більше 4 тисяч людей вважаються зниклими безвісти.

 

Тропический шторм, пришедший на Южные и Средние Курилы из Японии, оставил часть жителей без водоснабжения и электроэнергии, а на острове Итуруп размыл дороги и мосты, затопил часть аэродрома.



Тайфун "Ман-І" рухається вздовж Японського архіпелагу на північний схід зі швидкістю 30 кілометрів на годину, набираючи силу. Тиск у центрі тайфуну сягає 975 гектопаскалів.




Тисячі людей були змушені залишити свої будинки, коли вулкан Сінабунг на індонезійському острові Суматра почав вивергати каміння і розпечений попіл.




Разом з тим, як зазначили в уряді штату, більшість зниклих, швидше за все, знаходяться в безпеці і просто не можуть зв'язатися з родичами або рятувальниками.