Нд, 2024-04-28, 21:16


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Катастрофи та природні катаклізми. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 50 51 52 53 54 ... 97 98 »


Около 5 тыс. жителей юга Японии получили от властей указание об эвакуации в связи с сильными дождями, которые привели к наводнениям в ряде районов.



Сложная погодная остановка сохраняется в департаментах Эр-и-Луар, Эндр, Эндр-и-Луар, Луар-и-Шер, Луаре, Мен и Луара, Уаз, Сарта и Сомм, а также в районах Верхняя Нормандия, Иль-де-Франс и Нор-Па-де-Кале.



Під час генеральної репетиції військово-спортивного свята з нагоди Дня військово-морського флоту Росії та Дня флоту України в Севастопольській бухті затонув український бронетранспортер.


Машинист поезда, который, по всей видимости, устроил одну из самых страшных аварий в истории Испании - с 80 жертвами, хвастался на своей странице Facebook тем, как превышает скорость, разгоняясь до 200 км/ч так, что "радары отключатся".



Причиной столь редкого для региона развлечения стала волна холода, пришедшая из Антарктиды и обрушившаяся не только на Бразилию, но и на Парагвай, Уругвай, Аргентину и Чили.



В Западной Европе установилась аномальная жара. Волну тепла обеспечил мощный субтропический гребень, вытянувшийся далеко на северо-восток из северо-западной Африки.





По меньшей мере, 47 человека стали жертвами мощного землетрясения в провинции Ганьсу на северо-западе Китая, растет число обнаруженных раненых.




В американському штаті Каліфорнія шість тисяч людей евакуйовано через лісові пожежі, які почали загрожувати населеним пунктам через зміну напрямку вітру.


Наибольшая опасность ожидает людей, у которых слабое сердце и хронические болезни, связанные с дыханием. К группе риска относятся дети и пожилые люди.






До позначки 41 градус Цельсія піднявся стовпчик термометра у Нью-Йорку. У найбільшому американському місті тропічна спека посилюється вже третій день поспіль.




"На Тайвань проливными дождями и шквальным ветром обрушился тропический тайфун "Соулик". Погиб полицейский, возвращаясь домой со службы.



Сильнейшие ливневые дожди, обрушившиеся 8 июля на крупнейший город Канады, Торонто, стали причиной многочисленных ЧП, ущерб от которых еще предстоит подсчитать.



Одна людина загинула, майже 100 пропали без вісті після пожежі в місті Лак-Мегантік, де з рейок зійшов поїзд з сирою нафтою.



У результаті краху літака Boeing 777 авіакомпанії Asiana Airlines в аеропорту Сан-Франциско поранення отримали 182 особи, загинули, за попередніми даними, 2 громадянки Китаю.



В Індонезії ввечері 2 липня стався землетрус магнітудою 6,1. Його жертвами стали понад 20 людей, ще сотні отримали поранення.



В Калифорнии ожидается рекордное повышение температуры, которая может превысить отметку в 57 градусов, наблюдавшуюся 100 лет назад в Долине Смерти .



У п'ятницю ввечері, 28 червня, у результаті сильного дощу і шквалистих поривів вітру в Житомирській області загинула одна людина.



Малайзия объявила чрезвычайное положение в двух южных регионах страны в связи с тем, что уровень загрязнения воздух достиг очередной рекордной отметки.



Подтвержденное число жертв наводнения на севере Индии достигло 1 тыс. человек, сообщил на пресс-конференции премьер-министр штата Уттаракханд Виджай Бахугуна.



Землетрус магнітудою 5,2 стався у п'ятницю в північній і центральній частинах Італії. Інформації про жертви немає, але є руйнування, в основному незначні і в сільській зоні.