Сб, 2024-04-27, 10:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Катастрофи та природні катаклізми. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 95 96 97 98 »

За інформацією відділу сейсмічності Карпатського регіону – сейсмологічної станції "Ужгород", о 02:05 21-го квітня в Закарпатській області, на відстані 45 км від Ужгорода, в напрямку м. Берегово та Берегівського району зафіксовано підземні поштовхи силою 1,3 бала за шкалою Ріхтера.


Число жертв землетрясения на северо-западе Китая составило на данный момент 2039 человек.


Хмара вулканічного попелу з Ісландії, яку вивергає вулкан Ейяфьятлайокудль, наприкінці тижня поміняє напрямок і поверне у бік Арктики, впевнені представники Всесвітньої метеорологічної організації.


Через п'ять днів обмежень, накладених на повітряне сполучення через виверження ісландського вулкана, з європейських аеропортів почали виконуватися перші рейси. 


Исландский вулкан Эйяфьяллайекюль, извержение которого, начавшееся на минувшей неделе, парализовало авиасообщение в Европе, выбросил новое облако пепла, на сей раз – на высоту около двух километров.


У ніч проти понеділка, 19 квітня, на півночі Афганістану, стався землетрус, в результаті якого загинули семеро людей, близько 30 отримали поранення.


Прогнози синоптиків і влади про те, що у вихідні до Києва прийде велика вода, виправдалися. Затопило парк Дружби Народів,сходи і лавки на набережній Дніпра.


Число жертв землетрясения в китайской северо-западной провинции Цинхай составило 1 тыс. 706 человек.


Авіаційне сполучення в Європі може бути паралізованим до кінця вихідних через погіршення видимості в повітряному просторі, спричиненому вулканічним пилом. У п'ятницю закриті більшість європейських аеропортів.


Британська служба управління повітряним рухом NATS услід за владою Норвегії ухвалила рішення про часткове закриття повітряного простору.


Число жертв мощного циклона на северо-востоке Индии превысило 115 человек. Скорость порывов ветра превышала 160 км в час.


Кількість жертв землетрусу у провінції Цинхай у Китаї дсягнула 617, безліч людей залишаються під завалами.


Влада Ісландії евакуювала близько 800 людей через повторне виверження вулкана, розташованого біля льодовика Ейяфьяллайєкюль на півдні країни. У районі льодовика була зафіксована сейсмологічна активність.


Число жертв мощного землетрясения в уезде Юйшу западной китайской провинции Цинхай превысило 400 человек, более 8000 получили ранения.


Сильный тропический циклон в Индии привел к гибели 68 человек, сотни людей ранены. Ураган, движущийся со скоростью более 160 км в час, разрушил десятки тысяч строений, вырвал с корнем деревья.


Сильний землетрус зареєстровано в горах Тибету в Китаї. Він забрав життя близько 300 людей, сотні опинилися під уламками будівель.


Одразу кілька землетрусів сталися у різних куточках землі. Найпотужніший землетрус магнітудою 6,2 стався сьогодні з настанням ночі в Іспанії.


Около двухсот человек погибли в четверг, 8 апреля, в результате оползней в бразильском штате Рио-де-Жанейро.


Рио-де-Жанейро, где в результате оползней погибли 133 человек, медленно возвращается к нормальной жизни. В среду, 7 апреля, дожди, лившие, не переставая, два дня, начали стихать.

В результате ливневых дождей, обрушившихся на Рио-де-Жанейро, оказался затопленным легендарный стадион "Маракана", долгое время бывший крупнейшим в мире.