Чт, 2024-05-09, 20:26


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Головна » 2014 » Лютий » 8 » На Майдані - суботник. "Тітушки" збудилися. ВІДЕО
18:03
На Майдані - суботник. "Тітушки" збудилися. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
15:30. Рух "Правий сектор" мобілізується з огляду на можливу зачистку Майдану в ніч на 9 лютого.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив лідер організації Дмитро Ярош.

"Янукович у Сочі. Біля ЦУМу сконцетрувалися "тітушки". Бандформування "Беркут" активізувалося – відбувається певне перегрупування. Сотні "Правого сектора" висуваються на барикади. Враження: перемир'я сьогодні може закінчитися. Всім командирам "ПС" в областях – привести підрозділи у стан повної бойової готовності", – написав він.

13:50. Кілька тисяч прихильників влади, які збиралися розібрати барикади, розійшлися під натиском самооборони Майдану. Загони самооборони в масках і зі щитами відтіснили противників від будівлі ЦУМу до Бессарабської площі.

В даний момент колона з кілька тисяч активістів на чолі з народними депутатами від опозиції збирається пройти до бульвару Шевченка, а потім по вулиці Володимирський на Майдан Незалежності, повідомляє НБН.

13:00. Близько 500 "тітушок" підійшли до барикад Майдану біля КМДА з очевидним наміром розпочати їх розбирання. Про це повідомили у прес-службі "Батьківщини".

Як зазначається в повідомленні, "переважна більшість цих осіб має характерний вигляд осіб, яких неодноразово влада наймала для провокацій проти Майдану і активістів".

У "Батьківщини" наголосили, що ситуація контролюється загонами самооборони Майдану, які перегородили провокаторам доступ до барикад. Також на місці події перебувають народні депутати від опозиції Сергій Пашинський, Володимир Ар’єв, Андрій Іллєнко.

У політсилі також зазначили, що сьогоднішній похід "тітушок" до барикад – "знайомий почерк влади, яким пишуться її останні дні".

"Сьогоднішня акція, як і багато попередніх, має тільки одну мету – дати можливість підневільним телеканалам відзняти картинку, щоб показати, начебто це не влада протистоїть народу, а що це є конфлікт між людьми. Ми переконані, за цієї провокацією стоїть Міністерство внутрішніх справ і особисто його очільник. Ми звертаємося також до "тітушок", які видають себе за киян, - не соромте гідність мешканців столиці України", - йдеться у повідомленні "Батьківщини".

12.10. Колона з 200-300 осіб, серед яких - жінки, люди середнього віку, з прапорами і плакатами підійшли впритул до захисників Майдану на розі вулиць Хрещатик і Хмельницького, сторони перебувають одна від одної на віддалі кількох десятків метрів. Представники загонів самооборони під звуки труби заспівали Гімн України.

Один з опозиційних народних депутатів Сергій Пашинський (фракція "Батьківщина") в мегафон закликав загони самооборони спокійно, без застосування сили, захищати барикади. Він називає людей, що прийшли з Бессарабки, обдуреними, які за гроші влаштовують провокацію. Він закликає їх нічого не робити.

Серед охочих розбирати барикади - жінки з плакатами, які намагаються донести мету своєї мирної акції під гаслом "Столиці порядок". Вони прийшли з мітлами, лопатами, відрами, є в жилетах комунальних служб. На багатьох - георгіївські стрічки.

Тим часом захисників барикад підбадьорюють повстанською піснею "Лента за лентою". Їхня лінія вибудувана в кілька рядів, середня лінія – в шоломах і зі щитами. Рух на цій ділянці частково перекрито, хоча автотранспорт продовжує їздити Хрещатиком - вул. Богдана Хмельницького. Ситуація доволі спокійна, пише "Інтерфакс-Україна".

12.00. Біля станції метро Льва Толстого збираються молодики спортивної статури, які планують взяти участь у розборі барикад, зокрема біля КМДА.

11.50. У Києві на площі Льва Толстого зібралися 1 тис. осіб для участі в суботнику на Євромайдані. Зазначимо, сьогодні активісти влаштують генеральне прибирання на Майдані Незалежності. Вони запрошують допомогти їм всіх охочих киян і гостей столиці. Інвентар обіцяють видати всім, хто прийде. Прибирання буде організовано комендантами, як у наметовому містечку, так і біля барикад, повідомляє 5-й канал.

Нагадаємо, останнім часом у центрі Києва триває перемир'я. Президент України Віктор Янукович перебуває в Сочі. Політичні сили вирішили напрацьовувати узгоджений проект змін до Конституції. Документ мають винести на розгляд позачергового засідання, дата якого не призначена.

9 лютого на Майдані Незалежності відбудеться Народне Віче. Початок о 12.00

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1225 | Додав: adminA | Теги: суботник, майдані, тітушки збудилися. ВІДЕО
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ