Пт, 2024-05-03, 21:43


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Березень » 15 » Нове покоління легендарної моделі Phantom представив Rolls-Royce. ФОТО
17:05
Нове покоління легендарної моделі Phantom представив Rolls-Royce. ФОТО
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Чутки про те, що лімузин Rolls-Royce Phantom час модернізувати, точаться в автосвіті вже не один рік, але британці з властивою їм ввічливістю казали: нащо щось міняти, коли все йтак чудово. Але Женева все розставила на свої місця, явивши публіці нове покоління легендарного Rolls-Royce Phantom, пишуть "Автоновости".

Те, що зовнішність цього лімузина кардинально ніхто переробляти не збирається, можна було не сумніватися. Втім, деякі косметичні процедури наш "багатій" все ж таки собі дозволив. Зміни торкнулися головної оптики, бамперів і патрубків випускної системи, що отримали іншу форму. До речі, британцям вперше в світі вдалося створити фари головного світла тільки на основі світлодіодів, вони пропонують їх вже в базовій комплектації.

Оздоблення інтер'єру стало ще багатшим, власникам пропонують мультимедійну систему з доступом в Інтернет, 9-дюймовий дисплей, будь-який колір шкіряного оздоблення, крісла з масажем і вентиляцією, одне слово, все те, що зможе полегшити тяжкі будні і тривалі переїзди. Але основні переробки ховаються усередині лімузина.

Rolls-Royce Phantom отримав той же 460-сильний V12 об'ємом 6,75 л, але як трансмісія тепер використовується 8-ступінчаста автоматична коробка ZF. Завдяки такому тандему вдалося знизити витрату палива на 10%. Інженери посилили конструкцію кузова, а також ретельніше попрацювали над зменшенням шумів і вібрацій не лише в салоні, а й на рульовому колесі, значно поліпшилася курсова стійкість. Продажі оновленого флагмана почнуться в другій половині цього року, хоча, наважимося припустити, що в рамках Женевського автошоу виробник вже отримав чимало замовлень.

Зазначимо, що навіть виробники "блакитної крові" не позбавлені виробничих помилок. Це доводять, наприклад, досить часті випадки займання суперкарів і вкотре підтверджує компанія Rolls-Royce. Англійський виробник оголосив про відкликання для профілактичного ремонту 589 розкішних седанів Ghost, складених з вересня 2009 по вересень 2010 року.

Як і дорогі італійські спортивні машини, благородний "британець" також виявився пожежонебезпечним. Причина можливого займання полягає в конструкції електронасоса охолоджувальної рідини двигуна - в процесі роботи він може перегріватися.

Нагадаємо, що в седані Ghost використовується трохи модифікований мотор V12 з двома турбінами від BMW 760Li, а фірма BMW якраз зовсім недавно оголошувала про відкликання своїх турбомоторів V8 і V12.

Акція відкликання ініційована Американською національною службою з безпеки дорожнього руху. Про подібну сервісну кампанію для власників Rolls-Royce, США, що живуть за межами, поки що нічого не повідомляється.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1081 | Додав: admin | Теги: Rolls-Royce, лімузин, Phantom
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ