Сб, 2024-05-04, 10:49


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2010 » Жовтень » 25 » Тимошенко заздалегідь не визнає виборів і звинувачує у фальсифікаціях Януковича
13:24
Тимошенко заздалегідь не визнає виборів і звинувачує у фальсифікаціях Януковича
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

 Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко заявляє, що її політична сила вже сьогодні не визнає результатів виборів до Львівської та Київської обласних рад, а також до Тернопільської міської ради. Про це сьогодні Тимошенко заявила під час брифінгу, повідомляє УНІАН.

Тимошенко пояснила, що саме в цих населених пунктах "за вказівкою Януковича" було зареєстровано списки від фальшивих організацій партії "Батьківщина".

"Часу на виправлення порушень у кампанії практично не залишилося, і вже сьогодні є всі підстави стверджувати, що місцеві вибори 31 жовтня є недемократичними, такими, що не відповідають європейським стандартам чесних, вільних та прозорих виборів", - сказала вона.

Тимошенко наголосила, що "результат" Партії регіонів, який ще вчора доведений до всіх губернаторів, мерів та глав райдержадміністрацій та керівників виборчих комісій, а завтра буде переписаний у фальшиві протоколи, не матиме нічого спільного з реальним волевиявленням громадян України. За словами Тимошенко, фальсифікація виборів є порушенням прав не партії "Батьківщина" та інших партій, а мільйонів громадян України, яких Янукович позбавив права голосу.

Тимошенко вважає Януковича головним фальсифікатором виборів

Тимошенко заявляє, що головним замовником фальсифікацій результатів місцевих виборів є Віктор Янукович. "Політична і кримінальна відповідальність за фальсифікацію виборів лежить персонально на Януковичу. Він замовник фальсифікацій і головний контролер їх належного виконання", - сказала вона.

Лідер "Батьківщини" відзначила, що у Януковича був час спростувати цей факт, але він - людина, "патологічно не здатна до чесних виборів". Тимошенко також стверджує, що за всю свою політичну кар'єру Янукович не провів жодної чесної кампанії, і послідовно фальсифікував результати всіх виборів, до яких він мав причетність і в яких брав участь, - починаючи з президентських 1999 року і закінчуючи президентськими і місцевими виборами 2010 року.

Вона підкреслила, що "Батьківщина" виявила на одній з друкарень в Харкові 720 тисяч бюлетенів, призначених для використання в ході виборів в органи місцевої влади 31 жовтня, які були надруковані без вихідних даних.

"Повним ходом друкують невраховані бюлетені, при чому для всіх рівнів виборів у Харківській області, а також друкується рекламна продукція для Партії регіонів, також без вихідних даних", - повідомила Тимошенко.

На переконання лідера "Батьківщини", влада на тлі падіння довіри до політики Януковича і неможливості перемогти на виборах неухильно дотримується курсу на фальсифікацію результатів голосування, працюючи за хрестоматійним правилом Сталіна: "Не важливо, як голосують, важливо, як рахують голоси". А прем'єр-міністр Микола Азаров упевнений, що опозиція нагнітає ситуацію, бо розуміє, що програла.

Президент не хоче обговорювати з Тимошенко майбутні вибори

Лідер партії "Батьківщина" заявляє, що їй не надходило звернення від президента України Віктора Януковича щодо зустрічі для обговорення ситуації з місцевими виборами. Про це Тимошенко сказала, коментуючи заяву глави держави, що він готовий зустрітися з представниками опозиції, щоб обговорити відповідну тему.

"Це його заява так само, як і решта всіх заяв, які він робить, є неправдою. Це цинічні, порожні повідомлення суспільству", - сказала Тимошенко. Вона відзначила, що ці заяви Януковича не опираються на реальні справи. Лідер "Батьківщини" також відмітила, що Янукович неодноразово заявляв, що він є гарантом проведення чесних виборів, проте вже сьогодні кожен громадянин України "відчув на собі реальну дію такої гарантії". "Ніяких запрошень немає", - сказала Тимошенко.

Раніше лідер "Батьківщини" вже називала президента боягузом і вважала, що той боїться конкуренції і зустрічі з нею.

Водночас Тимошенко закликала виборців брати активну участь у виборах 31 жовтня. До цього ж закликає і Світовий конгрес українців. А тим часом, згідно з результатами опитування, проведеного фондом "Демократичні ініціативи", зростає кількість українців, готових продати свій голос на виборах.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 980 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ