Нд, 2024-04-28, 23:34


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Новини науки і технології. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 128 129 130 131 132 ... 148 149 »

 

Науковці виявили справжнє походження гумору. На думку дослідників, гумор - це доброякісне порушення усталеного у світі стану справ.


 

Предки людини почали користуватися кам'яними знаряддями для білування м'яса ще 3,4 млн років тому - на 800 тисяч років раніше, ніж вважали досі.


 

Ученые сделали сенсационную находку, обнаружив на дне Средиземного моря биологические существа, которые для поддержания жизни не нуждаются в кислороде.



Структурные связи в человеческом мозгу делают его похожим на интернет, а не на вертикально интегрированную структуру, как принято было считать еще с XIX века.


Впечатляющую спиралевидную галактику, расположенную в квадриллионах километров от Земли, сфотографировал телескоп Hubble. Судя по внешнему виду галактики, она вращается, как колесо.


Человечеству в ближайшие 200 лет следует начать активно колонизировать космическое пространство, чтобы избежать полного исчезновения. Заявил в интервью  всемирно известный британский астрофизик Стивен Хокинг.

 

Науковці переконані, що опустелювання Україні не загрожує, і пояснюють надзвичайну цьогорічну спеку черговою 30-річною фазою циклічності клімату.



Зникнення кілець на супутнику Сатурна Реї виявили американські учені. Рея вважався єдиним відомим космічним тілом в Сонячній системі з твердою поверхнею, яке мало власні кільця на орбіті.

 

Поломка была обнаружена в минувшую субботу, когда вышла из строя одна из двух "петель" системы охлаждения.



Искусственный разум, который способен на самостоятельную эволюцию аналогично биологическим организмам, создан мировой наукой.


После затяжного 9-летнего периода необычного спокойствия Солнца с наступлением августа произошел неожиданный и резкий рост его активности, сообщает влиятельный британский научный еженедельник.


Вчені з Університету Флориди в ході масштабного дослідження з'ясували, що чоловіки по запаху здатні визначити жінок, які приймають контрацептиви, і не відчувають сексуального потягу до таких представниць прекрасної статі.


У п'ятницю ввечері на небі зберуться відразу чотири планети: Венера, Марс, Сатурн і Меркурій.

 

Память о запахах и звуках находится в той же части мозга, что и эмоциональная память.



Удивительное существо, жившее на земле 105 млн лет назад и представлявшее собой нечто среднее между современным крокодилом и кошкой, обнаружили ученые из американского Университета штата Огайо.


Астрономы впервые получили трехмерное изображение взрыва сверхновой звезды. Они использовали установленный в Чили сверхмощный телескоп для наблюдения за звездой SN 1987А.

 

Сильная магнитная буря началась на Земле - из-за выброса плазмы, произошедшего на Солнце в воскресенье.


 

Викид плазми, який стався на Сонці 1 серпня, "дотягнувся" до Землі: у ніч на середу хвилювання в магнітосфері досягли майже рекордного цього року рівня.


 

Ученые пришли к выводу, что с возрастом мозг человека начинает работать эффективнее. По их мнению, пик интеллектуальной активности приходится на 50-70 лет.



Спогади про щасливе дитинство або захопливі курортні романі можуть підтримати людину в скрутну хвилину. Однак, на думку вчених, багато з подій, про які ми згадуємо з розчуленням і ніжністю, ніколи не відбувалися насправді.