Чт, 2024-03-28, 11:30


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2009 » Серпень » 14 » Луценко: Лозінського в Ізраїлі немає
19:59
Луценко: Лозінського в Ізраїлі немає
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Колишній народний депутат Віктор Лозінський не перетинав ізраїльського кордону. Про це на прес-конференції у Вінниці заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

"Ми маємо інформацію від колег з Ізраїлю про те, що пан Лозінський не перетинав ізраїльського кордону. Іншої інформації на наш запит поки що не надійшло", - сказав міністр.

При цьому він зазначив, що оперативну інформація про можливе перебування Лозінського в Ізраїлі отримали працівники головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України, після чого передали її до Департаменту карного розшуку, який у свою чергу поінформував про це українське бюро Інтерполу. Бюро того ж дня зробило відповідний запит до Ізраїлю.

За словами Луценка, ізраїльське законодавство для розшуку людини, яка не є громадянином цієї країни, вимагає, щоб тамтешні правоохоронці мали на руках всі необхідні матеріали, які у даному випадку їм вже надіслані, в тому числі з боку Генеральної прокуратури України.

"Наразі ми чекаємо офіційної відповіді, попередні, в тому числі усні доповіді з нашими колегами з Ізраїлю, свідчать про те, що пана Лозінського за вказаною адресою не було і немає", - зазначив Луценко. При цьому він зауважив, що це не перше місце його можливого перебування за отриманою оперативною інформацією перевірялося.

"Ми вже відвідали, наскільки мені на даний час відомо, вже щонайменше три місця, на які вказували наші агенти", - сказав голова МВС.

Він зауважив, що розшук Лозінського - це кропітка і не швидкоплинна справа. При цьому зазначив, що бажати швидко затримати будь-яку особу, яка розшукується, чи за дорученням президента, чи депутата, чи міністра МВС "це просто дитячість".

"Я впевнений, що ця робота дасть результат. Як і в усьому світі він не може бути миттєвим, особливо якщо це стосується людини, яка прекрасно уявляє глибину своєї провини та розміри тієї машини, яка кинута на його розшук… Єдине, щоб я хотів, щоб його розшуки не перетворювалися на шоу – хто перший його виявить", - зауважив міністр.

Він також повідомив, що за фактом публікації в окремому ЗМІ інформації про ймовірне місце знаходження Лозінського проводиться службове розслідування.

"Винні у витоку інформації будуть дуже жорстко покарані. Ніде у світі, як ви розумієте, не може такого бути, щоб злочинця через газету повідомляли, де він може бути… Людина, яка здає таку інформацію є зрадником служби", - казав Луценко.

Лозінського розшукують за підозрою у вбивстві мешканця Кіровоградщини Валерія Олійника. У липні екс-БЮТівця позбавили депутатських повноважень і оголосили у розшук, але він зник.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1316 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ