Пт, 2024-03-29, 01:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » Кримінальні новини і надзвичайні новини. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 64 65 66 67 68 ... 88 89 »

Невідомий у неділю, 14 серпня, вкрав з готелю Ritz-Carlton у Південній Каліфорнії виконаний великим голландським художником Рембрандтом ван Рейном малюнок "Вирок" приблизною вартістю 250 тисяч доларів



В Тульской области следователи продолжают собирать улики против 19-летнего мастера по ремонту компьютеров Ивана Иванченко.



На пришкольном участке столичного учебного учреждения обнаружено тело мужчины со следами насильственной смерти.



Полицейские США взяли под стражу преподавательницу одной из школ Нью-Йорка, которую обвиняют в педофилии. Женщина изнасиловала в мотеле 16-летнего юношу, причем процесс надругательства был снят на видео.



В Алтайском крае полиция арестовала главного врача стоматологической поликлиники №2 города Барнаула, которого подозревают в заказном убийстве высокопоставленного чиновника Минздрава.



Следственные органы Курской области предъявили обвинение местному жителю, который причастен к убийству двухлетней давности своего приятеля. Во время совместной пьянки строители одного из монастырей поспорили, в каких родах войск служат "настоящие Рэмбо"



Полиция Аргентины арестовала семь человек, подозреваемых в зверской расправе над двумя туристками из Франции. Иностранок похитили, несколько дней подвергали издевательствам и сексуальному насилию, а потом застрелили.




Відео ОНЛАЙН: Надзвичайні новини за 02.08



Відео ОНЛАЙН: Надзвичайні новини за 01.08



Легковик розчавило як картонну коробку, його водій загинув на місці. Також позаду Toyota рухалася "Таврія", залишається незрозумілим, від кого вона отримала удар, але машина влетіла в огорожу і там зупинилася. Крім водія Toyota, більш ніхто не постраждав.


Следователи выделили пять возможных версий расправы над семьей из пяти человек в Туле. Жертвами неизвестного преступника стали трое малолетних детей, их мать и бабушка.



Национальный суд Испании вынес приговор "хозяину прачечной русской мафии" Леону Ланну, которого в мае 2011 года экстрадировали из России.


Водій з місця ДТП зник, але машину виявили в одному з дніпропетровських дворів. Того ж дня було затримано підозрюваного, який виявився сином прокурора одного з районів Дніпропетровська.



Убивці відомого карпатського мольфара (цілителя і віщуна) Михайла Нечая загрожує тюремне ув’язнення від 10 до 15 років або ж довічне позбавлення волі.