Пт, 2024-04-19, 22:59


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Кримінальні новини і надзвичайні новини. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 62 63 64 65 66 ... 88 89 »

У Донецьку в центрі міста за адресою бульвар Театральний, 21 сталося пограбування відділення "ПриватБанку", повідомляє в четвер керівник прес-служби міського управління міліції Ольга Почкалова. За її даними, під час пограбування загинуло п’ятеро людей.



Сотрудник энергокомпании "Эдисон Южной Калифорнии" (Southern California Edison) в пятницу застрелил двух своих коллег и столько же ранил. Затем преступник покончил с собой. Трагедия произошла в офисном здании Edison в городке Ирвиндейл.




Кількість постраждалих внаслідок збройного нападу, що стався у вівторок в центрі бельгійського міста Льєж, склаа, в цілому, 123 особи, три людини було вбито. Більшість людей постраждали від осколків скла.


В Приморском крае наркополицейские ликвидировали канал поставки контрабандного "зелья" из Китая. При этом была задержана 41-летняя женщина-гид, у которой конфисковали почти 20 килограммов синтетических наркотиков новейшего типа.



У Вишневому обстріляли машину кандидата в мери, депутата міськради і глави міського осередку партії "УДАР Віталія Кличка" Антона Замараєва. Інцидент стався о 20:30 на вулиці Жовтневій, у центрі міста.





Допомогу по безробіттю Галицький направляв на незаконне кредитування банків. Живі гроші від мертвих душ чиновники в повному об'ємі клали собі в кишеню.


У понеділок, 28 листопада, в результаті конфлікту на побутовому рівні був убитий фотокореспондент тижневика 2000 Віталій Розвадовський. Імовірно Розвадовський був убитий близько 23:00 біля під'їзду будинку за адресою Харківське шосе, 168.



Милиция расследует жестокое убийство известного байкера Александра Пятничко. Глава крупнейшего в Крыму мотоклуба "Островитяне" пропал больше месяца назад, а теперь его расчлененные останки нашли в Сакском районе полуострова.



Французское общество взбудоражено жестокой расправой над школьницей, к которой оказался причастен ее однокашник. Прилежный ученик изнасиловал и убил жертву, а потом сжег ее тело.



Полиция Южной Кореи задержала супружескую пару, которая заморила голодом свою трехмесячную дочь. Супруги проводили все свое время за компьютером, погруженные в популярную игру Second Life, в рамках которой они "растили" виртуального ребенка.




У Горлівці Донецької області міліція затримала групу підлітків 15-16 років, які впродовж останніх двох місяців грабували одиноких перехожих


Санчес арестован на территории северо-западного мексиканского штата Синалоа в результате спецоперации, в которой принимали участие армейские подразделения. По словам официального представителя министерства национальной обороны Рикардо Тревильи, операция по задержанию преступника "прошла без единого выстрела".


В Нижнем Новгороде правоохранительные органы продолжают расследование уголовного дела, возбужденного в отношении кладбищенского ученого-маньяка, 45-летнего Анатолия Москвина.



Депутата Валківської міськради на Харківщині Вадима Холодного звинувачують у побитті 17-річної дівчини на дискотеці. Наприкінці серпня Вадим Холодний в селі Костів побив 17-річну Юлію Д.




В некоторых ресторанах в Китае можно заказать суп из младенцев, которым 6-7 месяцев с момента зачатия. Стоит это блюдо от 3000 до 4000 юаней ($428,5-571,4) за порцию, пишут Необычные новости в статье "Каннибализм по-китайски: в местных ресторанах популярны супы из грудных младенцев. ФОТО 18 + ".

Киев сочли одним из самых дешевых городов мира. В рейтинге, который составляет крупнейший швейцарский банк UBS, столица заняла 61 место из 73 по ценам (за год Киев уступил три позиции) и осталась лишь на 66-м - по зарплатам. Первое место по дороговизне жизни занял Осло, а по зарплатам Цюрих.



Актор Шайя ЛаБеф потрапив у прикру історію. Його побили і кинули на землю. Зірка "Трансформерів" виявився безсилим проти напівголого чоловіка, який ударом повалив його на землю і продовжив бити актора, що лежав на тротуарі.



Полиция Индии арестовала водителя автобуса, которого подозревают в массовом убийстве своих пассажиров. Злоумышленник раздавил своим транспортом целую экскурсию из двух десятков человек. Мотивом расправы стала размолвка из-за стоимости проезда.