Пт, 2024-04-19, 17:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Кримінальні новини і надзвичайні новини. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 61 62 63 64 65 ... 88 89 »

Останнім часом віце-президент фінансово-промислової групи "Спарта", партнер групи компаній "Приват" тісно співпрацював з співвласниками "Привату" Ігорем Коломойським і Геннадієм Боголюбовим.



У Києві автомобіль Lexus RX350, перевернувся та протаранив три автомобілі, в одному з яких перебував дисидент Левко Лук'яненко, подія сталася у вівторок, 3 квітня, близько 22:00.




У Знам'янці на Кіровоградщині підірвали банкомат, вмонтований у стіну міської лікарні.


Співробітник Тисменицького районного відділу Управління Міністерства внутрішніх справ в області, перебуваючи за кермом автомобіля, збив в Івано-Франківську 2 жінок і намагався втекти з місця події, одна з жінок згодом померла.




Під Києвом озброєні люди обстріляли автомобіль заступника голови правління одного зі столичних банків, двох осіб поранено.


Черговий скандал за участі ДАІ та "Дорожнього контролю" цього разу стався у Запоріжжі. Як повідомляють у громадській організації, її активісти виявили в одному зі службових автомобілів Державтоінспекції завчасно заповнені протоколи.




Один із обвинувачених садистів Євген Краснощок на допиті після запитання, чи є у нього родина, відповів: "Уже, напевно, немає". Як вдалося дізнатися, у нього є дружина і однорічна донька.



"Начал душить... завернули тело в простыню...", - продолжил рассказ мужчина. Потом, когда решили, что девушка мертва, хозяин квартиры попросил забрать тело, а то "скоро должны родители вернуться".



Звинувачення розділено на два параграфи, вони стосуються подій в урядовому кварталі і масовому розстрілі на острові Утейя. Судовий процес у його справі розпочнеться 16 квітня.




В Московской области полиция ищет преступников, совершивших нападение на съемочную группу. Журналистов под предлогом съемки сюжета заманили в укромное место. Там потерпевших связали, а их иномарки сожгли.


В столичную больницу доставлен жестоко избитый председатель товарищества собственников жилья (ТСЖ), который ведет борьбу с рейдерами.



У середу, 8 лютого, близько 14:30 у ДАІ надійшла інформація про те, що по бульвару Шевченка, у напрямку центру рухається автомобіль Mitsubishi Pajero, грубо порушуючи правила дорожнього руху та створює аварійні ситуації.




Син екс-депутата-регіонала Володимира Демішкана Сергій, який був обвинувачений в організації викрадення та жорстокого вбивства отримав умовне покарання. Про це повідомили в програмі ТВi "Знак оклику".



В Индии психически больной человек угнал автобус и длительное время катался по улицам города, круша все на своем пути. От действий безумца пострадали десятки человек, а девять из них скончались.



Майже п'ять тисяч перуанців стихія залишила без даху над головою, ще у 30 тисяч осіб будинки постраждали через повені, повідомив Національний інститут цивільної оборони.



Кровавая семейная драма разыгралась на окраине Москвы, где мужчина зарезался после расправы над своей разведенной супругой. Все происходило на глазах у их годовалой дочери.



Столичные следователи изобличили предполагаемого убийцу юной журналистки Екатерины Силиной и ее матери. Долгое время их считали пропавшими, а отчим девушки "кормил" следствие различными вымышленными версиями. Лишь год спустя он сознался в убийстве.



В подмосковной Дубне убит бард и сценарист Виталий Калашников. Его обнаружили на улице Правды около дома 29 с многочисленными побоями.



На YouTube з'явився уривок відео, як стверджується, слідчого експерименту на місці розбійного нападу у філії "ПриватБанку" в центрі Донецька, внаслідок якого загинули п'ятеро людей.



Інспектори спробували зупинити авто, але водій не відреагував на вимогу, і ВАЗ пронісся повз них. Даішники кинулися наздоганяти його. Коли їм вдалося наздогнати легковик, з'ясувалося, що в салоні перебувало двоє школярів, а машину вони вкрали.