Пт, 2024-04-26, 02:37


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Кримінальні новини і надзвичайні новини. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 65 66 67 68 69 ... 88 89 »

Национальный суд Испании вынес приговор "хозяину прачечной русской мафии" Леону Ланну, которого в мае 2011 года экстрадировали из России.


Водій з місця ДТП зник, але машину виявили в одному з дніпропетровських дворів. Того ж дня було затримано підозрюваного, який виявився сином прокурора одного з районів Дніпропетровська.



Убивці відомого карпатського мольфара (цілителя і віщуна) Михайла Нечая загрожує тюремне ув’язнення від 10 до 15 років або ж довічне позбавлення волі.



Співробітники УМВС в Івано-Франківській області в п'ятницю, 15 липня, затримали вбивцю відомого карпатського мольфара і цілителя Михайла Нечая.



У селі Верхній Ясенів на Прикарпатті вранці 15 липня було вбито відомого екстрасенса й народного цілителя, мольфара Михайла Нечая.



12 липня 2011 року близько 18 години 30 хвилин до Дарницького райвідділу міліції надійшло повідомлення від представника громадської організації "Громадська варта" про роботу гральних автоматів у нежитловому приміщенні на вулиці Гмирі.



Суд вынес приговор коммерсанту, который ради денег организовал покушение на свою супругу. Злоумышленник подложил радиоуправляемую бомбу в престижную иномарку жены, однако проявил нетерпение и взорвал ее слишком рано.




"Ми не зверталися по допомогу до МВС Росії й не планували домагатися офіційної процедури екстрадиції. Щоб заощадити час розслідування, ми перевезли його як звичайного громадянина, який перетинає кордон"



Депутат Луганської міськради Роман Ландік затриманий в неділю, 10 липня, під Краснодаром (РФ), повідомляє "Сегодня" з посиланням на джерело в міськуправлінні міліції Луганська.


Роман Ландік, син народного депутата Володимира Ландіка жорстоко побив відвідувачку ресторану. Бив її в обличчя, знущався, поливав із стакана коньяком. Зараз дівчина в лікарні. Його батько, мультимільйонер Ландік, дізнавшись про неподобства мажора, вигукнув: "МІЙ СИН СВЯТИЙ".



Вночі 7 липня в Одесі колишній депутат обласної ради 24-річний Дмитро Чернушенко і його подруга, яка представилася суддею з Києва, перебуваючи напідпитку, побилися з охороною знаменитого нічного клубу "Ібіца" в Одесі.




В момент кражи подозреваемый попал в объектив камеры наблюдения ресторана, расположенного напротив галереи. На записанном видео было видно, как хорошо одетый мужчина с картиной в рамке под мышкой выходит из галереи Роуланда Вайнштейна.


В ночь на пятницу во Франции совершено дерзкое ограбление поезда в жанре голливудского вестерна. Преступники соорудили на железнодорожных путях баррикаду, а затем вынесли из остановившегося состава ценный груз.



Депутат Луганської міської ради Роман Ландік, син народного депутата України Володимира Ландіка, побив дівчину в луганському ресторані "Баккара". Потерпіла наразі перебуває в лікарні - в неї струс мозку.




В марте 1879 года богатая вдова Джулия Томас, проживавшая в особняке на юго-западе Лондона, была убита своей прислугой, 29-летней Кейт Вебстер. По материалам следствия, проведенного в том же году, вечером 22 марта 55-летняя вдова вернулась из церкви. Между ней и Кейт вспыхнула ссора, в результате которой служанка столкнула свою хозяйку с лестницы.


Карандашный рисунок Пабло Пикассо "Tete de Famme" (Голова женщины), оцениваемый в 200 тысяч долларов, похищен во вторник среди бела дня из художественной галереи в городе Сан-Франциско.




Преступница выдала себя сама, так как уходившая со свидания девушка заметно нервничала. Кроме того, охранники обратили внимание на странную форму ее багажа: черный чемодан на колесиках казался слишком внушительным. Когда его открыли, внутри обнаружили скрюченного до положения эмбриона, но живого Хуана Рамиреса Тихерину.



Сотрудниками отдела по борьбе с мошенничеством задержаны двое подозреваемых во взломе счетов клиентов пяти различных банков. По данным полиции Тель-Авива, злоумышленники через интернет пытались похитить средства с 40 банковских счетов. Общая сумма кражи оценивается в 100 тысяч шекелей.



Музыкант был задержан в декабре 2009 года при попытке продать партию кокаина. В роли покупателя выступил сотрудник Агентства по борьбе с наркотиками. В ходе обыска в доме музыканта было обнаружено более пяти килограммов кокаина.


СБУ спільно з правоохоронними органами США, Великої Британії, Франції, Німеччини, Кіпру і Латвії припинила протиправну діяльність міжнародного злочинного угруповання хакерів, організованого громадянами України під прикриттям легальної комерційної структури.