Пт, 2024-04-26, 13:18


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Кримінальні новини і надзвичайні новини. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 75 76 77 78 79 ... 88 89 »

Основний фігурант "справи педофілів" Дмитро Полюхович залишив СІЗО. Обвинуваченому в розбещенні малолітніх прийомних дітей запобіжний захід змінено на підписку про невиїзд.


Міністр економіки України Цушко у своєму робочому кабінеті побив народного депутата від Блоку Юлії Тимошенко Антона Яценка.


Екс-депутат Лозінський, обвинувачений раніше у заподіянні мешканцеві Кіровоградщини Валерію Олійнику тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть, відповідатиме перед судом за статтею 115 - "умисне вбивство".


До Києва для участі в параді до дня Перемоги прибули військовослужбовці з Росії та Бєларусі, повідомляє в середу прес-служба Міністерства оборони України.


Парламентська Асамблея Ради Європи відмовилася визнати Голодомор геноцидом українського народу. Відповідні поправки до проекту резолюції з даного питання більшістю парламентаріїв Асамблеї були відхилені.


Співробітники головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України затримали Аслана Усояна, лідера провідного злодійського клану, відомого під прізвиськом Дід Хасан.


Служба безпеки України виявила численні факти розкрадання запасів Державного резерву на суму приблизно п'ять мільярдів гривень (625 млн доларів).


Міліція затримала людину, підозрювану у вбивствах, скоєних у Чернігові в ніч на середу. Про це повідомив глава прес-служби МВС.


Автомобіль швидкої допомоги кортежу президента Януковича потрапив у ДТП.


Россия и Украина пошли на новые договоренности по поставкам российского газа, которые оказались напрямую увязаны с пребыванием Черноморского флота РФ в Севастополе.


Перебування ЧФ РФ в Україні продовжено на 25 років.


Автомобіль швидкої допомоги кортежу президента Януковича потрапив у ДТП.


До 5 років позбавлення волі за торгівлю наркотиками засуджено в Нью-Йорку сина відомого голлівудського актора Майкла Дугласа. Відповідний вирок стосовно 31-річного Кемерона Дугласа оголосив у вівторок федеральний суддя.


У Криму під Сімферополем біля села Червоне був виявлений обгорілий труп депутата Сімферопольської райради 58-річного Володимира Папунова, члена фракції "Блок "За Януковича!".


Співробітники відділу податкової міліції Державної податкової адміністрації Солом'янського району столиці виявили велику партію парфумерно-косметичних виробів невідомого походження.


В четверг, 8 апреля, в канализации роскошного курортного комплекса Moon Palace, в мексиканском Канкуне, было обнаружено тело богатой американки Моники Бересфорд-Редман.


В США суд приговорил к 7 годам заключения в федеральной тюрьме Кристин Юбэнкс, которая с помощью своего телевизионного шоу продала поддельные картины на более чем 20 млн долларов.


Суд США виніс максимально суворий висновок серійному маніякові і психопатові, який понад 30 років залишався непокараним.


Троє людей убиті, не менше дев'яти поранені в результаті інциденту зі стріляниною в столиці США Вашингтоні. За попередніми даними поліції, зловмисники з автомобіля, що рухався, відкрили вогонь по людях.


Апеляційний суд другого округу США оштрафував українського хакера на 580 тис доларів за біржову торгівлю з використанням інсайдерської інформації.