Ср, 2024-04-24, 09:07


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Кримінальні новини і надзвичайні новини. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 77 78 79 80 81 ... 88 89 »

Один из членов королевской семьи Саудовской Аравии обвинен в убийстве, совершенном в лондонском отеле Landmark.


Вчора у 40-річного жителя міста Жовті Води Дніпропетровської області співробітники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУ МВС України в області вилучили понад 700 г героїну.


У результаті оперативно-розшукових заходів 11 лютого був затриманий наркокур'єр, громадянин однієї з країн Африки, у якого вилучили близько 200 грамів кокаїну.


У Луцьку співробітники СБУ спільно з правоохоронцями і присікли діяльність злочинної групи, яка займалася виготовленням і розповсюдженням через Інтернет порнографічної фото- і відеопродукції.


Сьогодні львівські правоохоронці затримали міського голову Винників Теодора Гудзяка під час одержання хабара.

У Харкові невідомі викрали з відділення "Правекс-банку" понад 100 тис грн. За даними міліції, пограбування сталося 9 лютого близько 18:00.


Оболонський районний суд столиці визнав винним 23-річного жителя Київської області за збут шкідливих програмних засобів.


 

Сумський окружний адміністративний суд ухвалив рішення за позовом податкової міліції державної податкової адміністрації в Сумській області про застосування штрафної санкції



В Свердловской области сотрудники милиции учинили очередное зверство.


Правоохоронні органи Канади заарештували командувача бази Трентон за звинуваченням у вбивстві двох жінок.


В Кемерово задержанный по подозрению в краже ограбил женщину-следователя прямо в отделении милиции, использовав в качестве оружия канцелярские ножницы, сообщает телеканал "Россия 24".


Во французском городке Ати-Мон, находящемся в нескольких километрах от Парижа, в субботу было ограблено отделение банка. Двум грабителям удалось похитить 4,5 тысячи евро.

У Туреччині батьки поховали живцем 16-річну дівчинку за дружбу з хлопчиками. Батько і дід вважали, що її поведінка ганьбить сім'ю.


Адвокати екс-голови Львівського адміністративного апеляційного суду Ігора Зварича заявляють про погіршення стану здоров'я свого підзахисного.


Трое неизвестных в масках совершили попытку ограбления Шевченковского универмага в Киеве.


Депутат Приморского района Санкт-Петербурга Андрей Смирнов задержан сотрудниками прокуратуры и оперативниками городского ГУВД по подозрению в совращении малолетних детей.


У Шотландії стара мешканка містечка Боннірігг в 13 кілометрах від Едінбургу здала в поліцію нетверезого онука за те, що він кричав на її папугу.


Трьох колишніх військовослужбовців, працівників ДП "Мігремонт" (м.Запоріжжя) засудили за те, що вони збирали секретну документацію за завданням спецслужб Китаю. За вдало виконану "роботу" їм було обіцяно 800 тисяч доларів США.

Израильская полиция задержала мужчину, который является самым опасным педофилом за всю историю страны. Предполагается, что талантливый программист растлил и изнасиловал несколько тысяч девочек.



В Москве молодая девушка чудом избежала смерти, когда на нее напал грабитель возле одной из станций метро. Преступник вырвал у жертвы сумку, а за сопротивление всадил в шею нож.