Пт, 2024-04-26, 10:41


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Кримінальні новини і надзвичайні новини. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 79 80 81 82 83 ... 88 89 »

Американський окружний суд у Східному окрузі Мічігану засудив до 51 місяця в'язниці 64-річного спамера Алана Ральські, який називав себе "хрещеним батьком спаму".


Трое неизвестных, одетых в милицейские бушлаты, в ночь на вторник, 24 ноября, насмерть забили мужчину на юго-востоке Москвы.


Громадянин Китаю приохотився до вбивства рідні з метою отримання страховки. Чоловік убив шурина за допомогою електроплити, через деякий час спробував убити дружину.


Российский фигурист Андрей Лутай задержан полицией американского города Лейк-Плэсид, расположенного на севере штата Нью-Йорк, за угон автомобиля и вождение в нетрезвом состоянии. Об этом сообщил во вторник, 17 ноября, помощник начальника полиции Лейк-Плэсида Уильям Мур.


Правоохоронні органи Пермського краю Росії заявляють, що затримали трьох безпритульних, підозрюваних в убивстві 25-річного жителя столиці краю.


Преподаватель петербургской консерватории Даниил Шутко был избит накануне в одном из городских супермаркетов за то, что попытался оставить запись в книге жалоб.


В Свердловской области милиционеры задержали мужчину, который отрубил голову собственной теще во время совместной пьянки.


Столичные правоохранительные органы завели уголовное дело в отношении военного моряка, который сбросил с восьмого этажа дочерей своей гражданской жены. Восьмилетние близняшки выжили, но получили серьезные увечья.


Ректор київського вузу, якого звинувачують у розбещенні неповнолітніх, за інформацією ЗМІ, Василь Михайлов - голова Академії водного транспорту.


Полиция Сиднея расследует загадочное убийство профессора колледжа изобразительных искусств Cofa Ника Уотерлоу, 68 лет, и его дочери Хлои, 37 лет, обезображенные тела которых были найдены сегодня в их особняке, стоимостью в миллион долларов.


5 листопада в аеропорту Бориспіль затримали професора-ректора одного з вищих навчальних закладів Києва за підозрою в організації злочинного угруповання, члени якого займалися розбещенням неповнолітніх та виготовленням порнографічної продукції.


Влада США висунула офіційні звинувачення у п'яти вбивствах з обтяжливими обставинами відносно Ентоні Соуелла з штату Огайо, в будинку якого минулого тижня були виявлені тіла шести жінок. Крім того, як заявив лейтенант поліції Томас Стачо, 50-річного Соуелла звинувачують у зґвалтуванні, нападі і викраданні людини.


В Королевстве Саудовская Аравия вынесен жестокий смертный приговор 22-летнему серийному педофилу. Маньяку сначала отрубят голову, а затем выставят труп на публичное поругание, распяв его на кресте.


Під час перевезення 24-річного психічно хворого арештанта з лубенського СІЗО до Полтавської обласної психіатричної лікарні в'язень зарізав свого конвоїра та втік.


Милиция Алтайского края задержала мужчину, который ранил ножом юношу на вечеринке по случаю дня рождения. Злоумышленнику не понравилось, что его супругу пригласили на танец.


Поліція Еквадору на північному заході країни затримала 8 наркоторговців, в яких вилучила 960 кілограмів кокаїну, замаскованого під ананаси, це найбі партільшая кокаїну, конфіскована в Еквадорі цього року.


Следствие признало убийство известного спортивного функционера, предпринимателя, а в прошлом разведчика 61-летнего Шабтая фон Калмановича заказным, но разобраться в многочисленных версиях ему будет очень непросто хотя бы потому, что бизнес, которым занимался фон Калманович, был во многом "понятийным"


В центре столицы киллеры выпустили несколько очередей по автомобилю, после чего скрылись. В результате погиб известный бизнесмен, бывший директор Тишинского рынка, президент женского баскетбольного клуба "Спартак" (Видное) Шабтай фон Калманович. Также ранен его спутник, предположительно, водитель. В свое время Калманович считался одним из богатейших выходцев из СССР в Израиле.


Полиция Великобритании расследует изнасилование 8-летнего ребенка, в котором подозреваются два десятилетних подростка.


Кілька днів тому у Києві стався новий сексуальний скандал. Проповідник-сектант, який вже вісім років проживає в Україні, оголосив себе пророком Мойсеєм і "наставляв на шлях істинний" своїх послушників за допомогою статті 152 Кримінального кодексу "Зґвалтування із застосуванням фізичного насильства, або з використанням безпорадного стану потерпілої особи".