Пт, 2024-05-03, 10:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Кримінальні новини і надзвичайні новини. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 81 82 83 84 85 ... 88 89 »

Публічна екзекуція трьох автовикрадачів пройшла в сомалыйському порту Сомалі.


У московській лікарні кілька годин тому помер "злодій в законі" В'ячеслав Іваньков, відомий як Япончик.


27-летняя жительница Одесской области Украины совершила жуткое убийство собственной дочери. Расправу над 7-летней девочкой женщина учинила в тот момент, когда вынашивала нового ребенка. После этого детоубийца зарезалась.


В жестоком убийстве московского студента в Кусково подозревают сына эстрадного певца и композитора Вячеслава Быкова. Нож, которым погибшему юноше было нанесено 48 ножевых ранений, был взят из личной коллекции артиста.


В Москве у безработного жителя Подмосковья похищен автомобиль BMW-X6


Сотрудники правоохранительных органов Санкт-Петербурга задержали трех своих коллег, которые подозреваются в изнасиловании старшеклассницы прямо на службе.


Полиция Берлина провела обыски в домах исламистов, подозреваемых в подготовке терактов на российском Кавказе, в частности, в Чечне. Информация о них была получена от "иностранных коллег", а именно, от российских спецслужб. Речь идет о группе из 15-ти человек, трое из которых могут находиться в немецкой столице, сообщили в среду сразу несколько немецких газет.


Міліція затримала другого кілера, що стріляв у директора київського торгового центру "4room" і його охорону. Правоохоронці підозрюють у замовленні цього вбивства кримінального авторитета з Російської Федерації, відомого під ім'ям Міраб. Про це повідомив у понеділок на прес-конференції в Києві міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко.


Правоохранительные органы Москвы задержали мошенника, который из конъюнктурных соображений прикрывал вымогательство взяток "вывеской" о борьбе с коррупцией. Злоумышленник создал так называемую "рабочую группу Госдумы по борьбе с коррупцией", филиалы которой располагались по всей стране.


Милиционеры Архангельской области задержали мужчину, который подозревается в изнасиловании своих приемных детей. Педофил совершал надругательства, пока его супруга отсутствовала.


В Санкт-Петербурге одноклассники жестоко расправились с подростком-отличником, который не давал им списывать контрольные работы.


Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко заявив, що питань до народного депутата від Партії регіонів Ельбруса Тедєєва щодо незаконного володіння автомобілем, який фігурує в інциденті зі стріляниною в Голосіївському парку в Києві, немає.


Учора ввечері у власному робочому кабінеті було знайдено мертвим з кульовим пораненням прокурора Таращанського району Київської області Сергія Мрука


22-летняя Ольга Мельниченко, сбившая сотрудника дорожно-патрульной службы, решением новосибирского суда приговорена к четырем годам и шести месяцам колонии-поселения, лишению водительских прав сроком на три года, а также выплате, в общей сложности, 684 тысяч рублей компенсаций родственникам погибшего автоинспектора.


Корабель британських військово-морських сил Iron Duke у ході операції біля узбережжя Латинської Америки конфіскував 5,5 тонни кокаїну, вартість якого, за попередніми оцінками, становить 384 млн доларів

 

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко оприлюднив документи про кримінальне минуле народного депутата України Ельбруса Тедєєва.



Вокруг дела россиянина Виктора Бута, задержанного в Таиланде в марте 2008 года по запросу США, разгорается новый скандал.


Британские правоохранительные органы раскрыли крупнейшее в истории интернет-аукциона eBay мошенничество. Международная криминальная сеть торговала через eBay поддельными аксессуарами и одеждой для гольфа.


На Одещині чоловік на скутері протаранив гумовий човен з трьома відпочивальниками, в результаті постраждала одна молода жінка, вона у комі. Винуватець аварії, за інформацією прокуратури, переховується від слідства. Стало відомо, що це син колишнього працівника Служби безпеки.


З Версальського палацу вкрадені дві великі бронзові вази початку 19 століття. Крадіжка сталася в період з 12 серпня по 17 вересня. Тоді ж було виявлено зникнення творів мистецтв.