Сб, 2024-04-20, 12:05


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Кримінальні новини і надзвичайні новини. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 83 84 85 86 87 88 89 »

В республике Удмуртия милиционеры задержали детского тренера по карате. Наставник по боевым искусствам обвиняется в сексуальном насилии над своими воспитанниками. Пострадали девять человек.


В Забайкальском крае милиционеры задержали мужчину, который подозревается в изнасиловании десятилетней девочки. Ребенок гулял вместе с братом, однако извращенцу удалось избавиться от свидетеля, отправив подростка в магазин за пивом.


Поліція Великої Британії затримала вчора двох підозрюваних у пограбуванні ювелірного магазину в центрі Лондона на початку серпня


Московские следователи предполагают, что в российской столице орудует банда водителей-убийц, действующих по одной и той же схеме: согласившись подвести пассажира за умеренную плату, приветливый "таксист" угощает его вином или водкой с добавлением психотропного препарата, грабит и вышвыривает на улицу.


32-летний Райан Александр Дженкинс, звезда реалити-шоу "Меган ищет миллионера", хотел стать знаменитым. Вчера, 19 августа, его фотография была показана всеми американскими телеканалами. Но вряд ли именно о такой славе он мечтал. Дженкинс разыскивается полицией по подозрению в убийстве свой бывшей жены, 28-летней звезды Playboy Жасмин Фиоре.


Поліція німецької комуни Швальмталь (земля Північний Рейн-Вестфалія) заарештувала у вівторок, 18 серпня, чоловіка, що убив із вогнепальної зброї чотирьох осіб і поранив одну жінку. Про це повідомляє AFP з посиланням на представника правоохоронних органів.


Американська прокуратура висунула звинувачення громадянинові США у крадіжці даних 130 мільйонів кредитних і дебетових карток. За словами офіційних осіб, це найбільша крадіжка особистих даних в американській історії


Столичные милиционеры задержали 24-летнюю девушку и ее ухажера, которые подозреваются в организации заказного убийства. Жертвами должны были стать родители заказчицы, которые мешали ее личной жизни в трехкомнатных апартаментах.


Лондонська поліція оголосила про затримання одного з підозрюваних у пограбуванні ювелірного магазина Graff Diamonds. Арешт підозрюваного був проведений ще на початку тижня, проте відомо про нього стало лише 12 серпня


Петропавловск-Камчатский городской суд в четверг приговорил каждого из трех милиционеров к четырем годам колонии за пытки задержанных на допросах. Как сообщила пресс-секретарь камчатского краевого суда Татьяна Сахно, майор, капитан и старший лейтенант милиции признаны виновными в совершении преступления, предусмотренного п. "а, б" ч. 3 ст. 286 УК РФ. ("превышение должностных полномочий, совершенное с применением насилия и специальных средств").


Сьогодні прокуратура Закарпатської області порушила ще одну кримінальну справу стосовно мера Ужгорода Сергія Ратушняка, який підозрюється у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 161 (порушення рівноправності громадян в залежності від їх расової, національної належності) Кримінального кодексу України.


В Санкт-Петербурге милиционеры задержали педагога одной из школ, который склонял подростков к сексу, обещая взамен успехи в учебе. Извращенца уличили в изнасиловании собственного пасынка.


Запорожцеві, який переїхав 17-річну дівчину прямо на пляжі, загрожує від 3 до 8 років в'язниці. Кілька днів тому хлопець, що неабияк випив, вилетів на BMW свого знайомого прямо на пляж і переїхав 17-річну дівчину, що там засмагала. Вона, на щастя, вижила, але отримала важкі тілесні ушкодження, а над лихачем пляжники влаштували самосуд

 

Співробітники податкової міліції Сімферополя в рамках проведення операцій "Гральний бізнес" і "Курорт-2009" виявили у самому центрі кримської столиці "підпільний" зал ігрових автоматів, який маскувався під вивіскою салону краси.



У Сумській області на кордоні з Росією співробітники відділу прикордонної служби "Семеновка" в четвер присікли спробу контрабанди 1 тонни меду. Прикордонники заздалегідь знали про намір незаконно перетнути кордону і вивезти до Росії мед, повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.


Московские милиционеры задержали директора одного из ломбардов, который сначала пытался дать взятку служителям закона, а затем напал на них с травматическим пистолетом.


Милиция в Москве разыскивает трех подростков, которые в среду днем на юге столицы облили бездомного бензином и подожгли, пострадавший госпитализирован, сообщил источник в правоохранительных органах города.


Как стало известно в понедельник, 3 августа, полицейские расследуют дело о мошенничестве в особо крупных размерах. Следствие ведется совместно с американскими и израильскими правоохранительными органами, так как мошенники действовали в США.


Два футболиста израильского клуба высшей лиги "Апоэль" Тель-Авив были задержаны сегодня в аэропорту Гетеборга, Швеция, после того, как против них было подано обвинение в изнасиловании.


В американском штате Флорида арестована звезда порнофильмов, которая избила своего супруга за плохое ведение домашнего хозяйства. Арест порнодивы наверняка разрушит ее успешно начавшуюся политическую карьеру в роли кандидата на пост сенатора от штата Луизина.