Пт, 2024-04-26, 08:34


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Кримінальні новини і надзвичайні новини. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 85 86 87 88 89 »

Печерський районний суд Києва задовольнив подання Генеральної прокуратури України на затримання і тримання під вартою до суду екс-народного депутата Віктора Лозінського для обрання йому запобіжного заходу. Про це повідомив заступник генпрокурора Віталій Щеткін


5-го липня, на другий день проведення фестивалю "Трипільське коло", сталася страшна подія. О 5 ранку невідомий в стані сильного алкогольного сп'яніння на Toyota FJ Cruiser (номер: АА 4686 НІ) почав розвагу, катаючись під сценою. Приблизно о 5.15 він переїхав дівчину, яка спала під сценою.


З висновку судово-медичної експертизи тіла жителя Кіровоградської області Валерія Олійника, у вбивстві якого підозрюється колишній народний депутат "бютівець" Віктор Лозінський, стало відомо, що Олійник загинув у результаті гострої крововтрати


 

Полицейские застрелили предполагаемого серийного убийцу, недавно терроризировавшего один город в Южной Каролине.



В Германии шесть полицейских машин 40 минут преследовали двигавшийся на скорости 20 км в час трактор, за рулем которого находился пьяный угонщик, возвращавшийся из ночного клуба.


Владі Болівії вдалося виявити і знищити найбільшу з раніше відомих лабораторій з виробництва кокаїну. За інформацією міністра внутрішніх справ, завод був розташований у віддаленому районі в джунглях провінції Санта-Крус і, судячи з усього, працював близько одного року.


Службою безпеки України на виконання доручення Генеральної прокуратури України оголошено у розшук Віктора Лозінського, позбавленого повноважень народного депутата у зв’язку із розслідуванням кримінальної справи про загибель жителя Кіровоградської області Валерія Олійника.


Директор харківської філії одного з українських банків "загубив" півтора мільйона гривень за смішних обставин


Генеральний прокурор України Олександр Медведько направив у Верховну Раду представлення для дачі згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і взяття під варту народного депутата України Віктора Лозинського (БЮТ). Про це повідомили в прес-службі Генпрокуратури в середу.



Глава бюро ЦРУ США в Алжире Эндрю Уоррен, находившийся под следствием по обвинению в изнасиловании двух женщин, сдался во вторник в Вашингтоне сотрудникам ФБР



Сегодня вечером в израильской программе "Шомер Масах", транслируемой в Израиле на 10-м канале ИТВ, будет показано интервью с 37-летней Н., дочерью высокопоставленного офицера ЦАХАЛа в запасе, ранее являвшейся "первой мадам" публичных домов Тель-Авива.


В Москве задержана преступная группа, занимавшаяся "автоподставами" на дорогах - преступники работали в городе несколько лет, но действовали настолько осторожно, что ни разу не попали в поле зрения милиционеров. Их жертвами стали десятки автомобилистов, сообщает Управление информации и общественных связей Московского ГУВД.


Полиция Колумбии схватила преступника, совершившего побег из тюрьмы при помощи картонного держателя для туалетной бумаги.


Працівники ДАІ Київської області побили начальника Івановської ЗАТ «АЕС Київобленерго» Сергія Фороща.


Спецслужбы США арестовали женщину, которую подозревают в создании подпольной "империи секса в Голливуде". Очаровательная мисс Мишель Браун снабжала элитными проститутками весь культурный олимп и политический бомонд. В прейскуранте секс-услуг фигурировали десятки тысяч долларов.


Прокуратура Києва порушила кримінальну справу стосовно судді Печерського районного суду.


В американском штате Пенсильвания расследуется гибель 19-летнего юноши, которого убил родной отец. Преступление совершено после того, как 62-летний мужчина разругался с девушкой своего сына, а затем "в отместку" застрелил его.


Они познакомились два года назад во время поездки в Питер. Там, на берегах Невы, Владимир влюбился в красавицу Камиллу. А вернувшись домой, предложил девушке переехать к нему. Его не смущало то, что его девушка неохотно рассказывает о своем прошлом. Он только знал, что Камилла выросла в Тирасполе, училась в Кишиневском университете.


Співробітники Служби безпеки України спільно з міліцією затримали молоду людину, з вини якої в суботу, 20 червня, в Кіровоградській області в одному з вагонів електропоїзда відбувся вибух саморобного вибухового пристрою (СВУ).


Суд Мальорки вирішує долю батьків-педофілів. За даними слідства і прокуратури, вони чотири роки підряд ґвалтували власних дітей, найстаршому з яких на той момент було десять років. Подружжю загрожує 118 років ув’язнення на двох.