Пт, 2024-04-26, 00:43


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Кримінальні новини і надзвичайні новини. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 84 85 86 87 88 89 »

В американском штате Флорида арестована звезда порнофильмов, которая избила своего супруга за плохое ведение домашнего хозяйства. Арест порнодивы наверняка разрушит ее успешно начавшуюся политическую карьеру в роли кандидата на пост сенатора от штата Луизина.


Неизвестный застрелил в четверг вечером мужчину во дворе дома на западе Москвы недалеко от станции метро Университет и скрылся.


В среду, 29 июля, стало известно о том, что полиция штата Массачусетс разыскивает преступника, который хладнокровно убил беременную женщину, вырезал 8-месячный плод и унес его с собой. Изуродованное тело 23-летней Дарлин Хайнс было найдено в доме, где она проживала, в городе Вустер


Слідчий комітет прокуратури Московської області закінчив розслідування жорстокого вбивства 3-річного Саші Гречушкіна, тіло якого було знайдене взимку в річці Пехорка.


Скандал в Тульській області РФ: замначальника інкасації банку виявився педофілом.


Полиция штата Массачусетс разыскивает преступника, который хладнокровно убил женщину, находящуюся на 8 месяце беременности, вырезал плод и унес его с собой. Изуродованный труп 23-летней Дарлин Хайнс был найден закутанным в одеяло в арендуемом ею доме, расположенном в городке Уорсестер.


Жительница города Сан-Антонио, штат Техас, 33-летняя Отти Санчес, подозревается в том, что в состоянии аффекта убила, расчленила и съела собственного трехнедельного ребенка.


На Харківщині п’яний чоловік, з ревнощів облив бензином свою дружину та чотирьох дітей і підпалив.


В республике Чувашия вынесен приговор молодой женщине, которая покусала милиционера. Хулиганка проведет за решеткой полтора года.



Сьогодні слідчо-оперативна група знайшла в Білоцерківському районі Київської області фрагмент черепа, який може належати вбитому журналісту Георгію Гонгадзе.


В Ульяновской области России арестован священник, которого подозревают в развращении несовершеннолетних. Речь идет о служителе прихода Спасо-Преображенского храма Димитровграда. Имя подозреваемого не называется.


В Луганській області затримано колишнього начальника відділу інкасації комерційного банку, який восени минулого року викрав 5 мільйонів гривень, і якого було оголошено в міжнародний розшук.


Генеральна прокуратура України висунула генералові Олексію Пукачу звинувачення в причетності до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе, заявив генпрокурор Олександр Медведько


З тюрми бельгійського міста Брюгге втекли троє в'язнів, захопивши гелікоптер. Один з них є особливо небезпечним злочинцем


Бывший вице-президент компании PepsiCo Inc. Эдвард Ф. Бэкус обокрал ее на 1,8 миллиона долларов. Вчера, 22 июля, он сознался в содеянном в федеральном суде в Нью-Йорке, где ему было предъявлено обвинение по трем пунктам – 2 пункта мошенничества и преступный сговор


Колишній начальник кримінальної розвідки Міністерства внутрішніх справ Олексій Пукач майже рік жив на околиці села Молочайки Житомирської області і чекав, коли його прийдуть заарештовувати


В Красноярске милиционеры задержали повара одного из ресторанов, который подозревается в зверском убийстве сослуживицы. Молодую и красивую официантку мужчина буквально покромсал на мелкие части из-за неразделенной любви.


Сочинские милиционеры задержали нескольких человек, подозреваемых в массовом избиении людей на одной из площадей в прибрежном районе. В итоге пострадали шесть человек, а четырем из них потребовалась госпитализация.


У американському штаті Джорджія перед судом постане чоловік, який зробив трирічному синові татуювання.


Резонансна справа, котру обговорювали не лише в Луцьку, а й за межами обласного центру, вичерпала себе. Депутат Луцької міської ради Дмитро Москвич, обвинувачений за кількома статтями Кримінального кодексу України, – на волі. А інкримінували народному обранцеві немало: хабарництво, підбурювання до замаху на давання хабара, шахрайські дії, зловживання владою та службовим становищем. Дмитро Кузьмович, який півроку провів у слідчому ізоляторі, залишив залу Апеляційного суду Волинської області та повернувся до родини.