Вт, 2024-04-16, 19:41


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Кримінальні новини і надзвичайні новини. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 76 77 78 79 80 ... 88 89 »

 

Міліція Санкт-Петербурга завершує попереднє розслідування у справі про подружжя, яке влаштовувало сексуальні оргії із дочкою та "здавало її в оренду" іншим педофілам.



Американський мільйонер Шолам Вайс, засуджений в 2000 році до найдовшого за фінансові махінації терміну ув'язнення - 845 років, звернувся до суду, сподіваючись на перегляд вироку.


Во французском Марселе киллеры расстреляли криминального авторитета Владимира Джанашия по кличке Ладо. По основной версии спецслужб, преступление стало местью за убийство "отца русской мафии" Вячеслава Иванькова по прозвищу Япончик. Убийцы долго охотились за Ладо.


Вісім дітей загинули, ще п'ять зазнали поранень у вівторок внаслідок різанини, вчиненої чоловіком біля входу в зразково-показову школу міста Наньпін (провінція Фуцзянь, Південно-Східний Китай).


Милиция Калининградской области расследует обстоятельства жестокого убийства известного журналиста Максима Зуева. 


Милиция Волгоградской области задержала влиятельного бизнесмена и бывшего депутата-единоросса, которого подозревают в серийных изнасилованиях детей.


Тринадцять осіб застрелені в суботу на всесвітньо відомому мексиканському курорті Акапулько.


Прокуратурою Залізничного району Львова порушено кримінальну справу за фактом розтрати в особливо великих розмірах службовими особами майна і бюджетних коштів, виділених на підготовку міста до Євро-2012.


У справі про корупцію на саміті G8 з'явилися "дівчата за викликом".


Поліція американського штату Джорджія заарештувала чоловіка за розміщення в Інтернеті відеозапису, на якому він погрожував убити британського співака Елтона Джона.


Дим із запахом марихуани з камінної труби одного з будинків в американському штаті Нью-Джерсі навів поліцейських на підпільні оранжереї, де вирощувалися коноплі для виробництва наркотику.


В Україні різко виріс рівень афер з платіжними картками банків: у 2009 році кількість шахрайських операцій виросла в 6,5 разів в порівнянні з 2008-м.


Супермодель Наомі Кемпбелл, відома своєю скандальною вдачею, вкотре не впоралася з нервами і "розпустила руки" - цього разу постраждав її водій, якого вона вдарила по голові, після чого втекла з "місця злочину".


Колишній народний депутат України Віктор Лозінський, підозрюваний у причетності до вбивства, дає свідчення і співпрацює зі слідством.


Судовий процес над колишнім президентом боснійської Сербської Республіки Радованом Караджичем поновлюється сьогодні в Міжнародному кримінальному трибуналі для колишньої Югославії.


У понеділок в Києві співробітниками Генеральної прокуратури та Служби безпеки України затриманий колишній народний депутат Віктор Лозінський, підозрюваний у причетності до вбивства.


Співробітники МВС Росії ліквідували в центрі Москви підпільне казино, організоване колишніми працівниками грального закладу.


Сексуальному насильству з боку викладачів піддавалися учні елітної католицької гімназії Canisius-Kolleg в Берліні.


Один из членов королевской семьи Саудовской Аравии обвинен в убийстве, совершенном в лондонском отеле Landmark.


Вчора у 40-річного жителя міста Жовті Води Дніпропетровської області співробітники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУ МВС України в області вилучили понад 700 г героїну.