Пт, 2024-03-29, 01:04


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 29 » Активісти Майдану звинувачують Продан у спробі розколу підприємців
11:39
Активісти Майдану звинувачують Продан у спробі розколу підприємців
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Голову комітету захисту підприємців Оксану Продан звинувачують у спробах розколу протестувальників на Майдані. Про це йдеться в заяві прес-служби Всеукраїнського центру сприяння підприємницькій діяльності, повідомляє "Українська правда".

"Для підприємців, що беруть активну участь в акції, вже давно не секрет, що Продан та її група підтримки прагнуть звести вимоги протестувальників до дрібних економічних поступок. Це тим більше неприйнятно, оскільки вимоги є значно ширшими й стосуються насамперед політичних питань. Особливе обурення викликають подібні кроки, коли врахувати те, що ця коордрада є нелегітимною", - йдеться в заяві.

Мітинг 22 листопада висловив їй недовіру й ухвалив рішення обрати нову координаційну раду під час чергової акції 29 листопада, заявив генеральний координатор акції Олександр Данилюк.

"Під час сьогоднішнього засідання їхньої "коордради", яку ми відвідали з метою загального моніторингу ситуації, нам була продемонстрована в дії низка маніпулятивних технологій, що мала забезпечити самозванцям позитивне для них прийняття рішень", - зазначив він. За словами Данилюка, зал був заповнений "невідомими людьми-статистами".

"З метою врегулювання проблеми головувати на зібранні зголосився народний депутат Михайло Волинець, проти авторитету якого група заколотників не змогла протистояти. Однак, коли він попросив зареєструватися й надати свої дані присутнім на зборах, це викликало заперечення з боку учасників", - зазначив Данилюк.

Функцію з реєстрації присутніх взяв на себе представник асоціації "Укрринок" Володимир Левін, а коли по завершенні реєстрації Волинець попросив передати йому інформацію про учасників, група Продан висловила протест, а Левін просто порвав списки.

За словами Данилюка, "Продан зі своїми однодумцями неприховано діє на розкол протестувальників, веде сепаратні переговори з представниками уряду й Адміністрації президента, спотворює вимоги протестуючих, виступаючи від їхнього імені".

"Єдине, що може остаточно і швидко зупинити її деструктивну діяльність - це акція 29 листопада, що має сказати своє слово щодо участі Продан у процесі нашої боротьби, дати належну оцінку подібному політичному шахрайству", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, у вівторок 23 листопада Оксана Продан з групою підприємців зустрічалася для переговорів з віце-прем'єром Клюєвим, що решта керівників засудила. А 25 листопада голова Комітету захисту підприємців при опозиційному уряді Продан повідомила учасникам акції про переговори з першим заступником голови Адміністрації президента Іриною Акімовою. Частина організаторів акції протесту підприємців була незадоволена складом групи перемовників з Адміністрацією президента.

А ще 24 листопада в організаційному страйковому комітеті заявляли, що ніякого розколу серед організаторів і активістів акції протесту підприємців немає, хоча влада намагається їх посварити.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1052 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ