Ср, 2024-04-24, 19:15


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 04. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.

  У столичній книгарні "Смолоскип" відбулося святкування 40-річчя пісні Володимира Івасюка "Червона рута".


 У Києві відбувся поєдинок четвертого туру групового раунду Ліги Європи, в якому "Динамо" приймало АЗ з Алкмаару (Нідерланди).

Останні Новини спорту | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-11-04| Коментарі (0)

 У Кореї придумати ідеальний напій, як для відновлення, так і для посилення статевих функцій. Він отриманий внаслідок утоплення десятків новонароджених гризунів у чані з рисовим вином, при цьому дозріває кілька років.


Сьогодні презентовано логотип України до Євро-2012. У основі ідеї логотипу один з найпопулярніших і відоміших українських символів - квітка соняшника, схожа на Сонце.

Останні Новини спорту | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-11-04| Коментарі (0)


Новый премьер-министр Сомали Мохаммед Абдуллахи Мохаммед пообещал "принять все возможные меры для прекращения найма детей в качестве бойцов"


Госдума на заседании в среду приняла в первом чтении депутатский законопроект, которым предлагается отнести пиво и напитки на его основе к алкогольной продукции

Кіраўнік адміністрацыі беларускага дыктатара заявіў, што рэжым не мае намеру выконваць ніякія ўмовы Еўразвяза.

Останні Навіны Беларусі | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-11-04| Коментарі (0)


Экс-первая ракетка мира россиянка Мария Шарапова, как и подобает невесте, находится на седьмом небе от счастья в ожидании свадьбы со словенским баскетболистом, защитником клуба НБА "Лос-Анджелес Лейкерс" Сашей Вуячичем

 На прилавках книжных магазинов Испании, а также других испаноязычных государств сегодня появилась книга лауреата Нобелевской премии по литературе 2010 года перуанца Марио Варгаса Льоса.



Согласно закону, федеральные, региональные, а также местные органы власти теперь могут объявлять платными не только целые дороги общего пользования, но и их отдельные участки.

 Юрыст патрабуе стварыць спецкамісіі па медабследаванні дыктатара і пачатку працэдуры яго датэрміновага адхілення ад улады.

Останні Навіны Беларусі | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-11-04| Коментарі (0)


В Малайзии судят двух гражданок Грузии, подозреваемых в перевозке наркотиков. В четверг состоялось первое заседание по их делу: обвиняемым грозит сметная казнь


Депутаты Госдумы и участники интернет-индустрии готовят поправки в закон "О защите информации", вводящие юридическое определение спама.


События и происшествия, связанные с палестино-израильским конфликтом


Иранские власти сообщили 4 ноября о задержании четырех человек, якобы, связанных с британскими спецслужбами. По официальной версии, арестованные выполняли заказные убийства для разведки Великобритании


Данные ежегодного обзора ООН Human Development Index свидетельствуют о том, что Норвегия является лучшей страной на планете с наиболее комфортными условиями проживания.


Египет планирует построить к концу 2010 года 17 деревень для бедуинского населения Северного Синая, которые будут расположены вблизи новых промышленных зон.


35-летняя Клер Аллен, преподаватель Кембриджа, сотрудница Британской антарктической службы, лишается возможности говорить, двигаться и видеть всякий раз, когда что-либо волнует, удивляет или смешит ее.




Сотрудников американского посольства в Норвегии обвинили в шпионаже


Официальные представители иранских властей опровергают информацию о казни 43-летней гражданки страны Сакине Аштиани, которая была приговорена к побитию камнями и повешенью за супружескую измену.


Английский миллиардер Джон Кодуэлл, экс-владелец созданной им компании по продаже мобильных телефонов Caudwell Group, подвергся нападению злоумышленников, ворвавшихся в его 50-комнатный загородный дом


В Великобритании на этой неделе начата активная реклама диеты, основанной на подсчете баллов, а не калорий.


Представитель австралийской авиакомпании Qantas опроверг появившуюся ранее в СМИ информацию о временном прекращении полетов всех шести имеющихся у нее новейших лайнеров А380.


На первом месте – председатель КНР Ху Цзиньтао. Политический лидер пятой части населения планеты и второй по мощи экономики мира может поворачивать реки, строить города, сажать в тюрьму диссидентов и ограничивать доступ в интернет


На днях недалеко от всемирноизвестного курорта Акапулько была найдена братская могила, в которой были захоронены тела 20 человек


Легендарная голливудская киностудия Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) начала в суде Нью-Йорка процедуру оформления банкротства – в рамках договора с одним из крупнейших кредиторов, американским миллиардером Карлом Айкеном, занимающим 46 место в списке Forbes


Все информационные агентства в Иране сообщают о торжествах, приуроченных к отмечаемой сегодня годовщине захвата американского посольства в Тегеране иранскими студентами в 1979 году


Аллен и Вайолет Лардж, пожилая супружеская чета из Канады, которая выиграла в лотерею 11 млн долларов, раздала все эти деньги друзьям, благотворительным фондам и больницам.





Можна говорити не менше ніж про 5 млрд доларів. Але це за умови, що нерухомість реалізовуватимуть прозоро, а не із застосуванням сумнівних схем, пропонованих нинішнім керівництвом Міноборони", - заявив Гриценко


У київську квартиру бєларуського опозиційного журналіста Олександра Цінкевича намагалися проникнути правоохоронці. Про це повідомив сам журналіст.


Джерела видання в Адміністрації президента стверджують: рішення вже ухвалено, але не оприлюднюється, оскільки перед вступом на нову посаду Медведько хоче "трохи відпочити".


Президент Європейської народної партії Вілфред Мартенс розчарований тим, як було проведено місцеві вибори в Україні. Про це він написав у своєму блозі в соціальній мережі Twitter, повідомляє УНІАН.





 Вашингтон заявив, що вибори, які проведено в неділю, "не відповідали стандартам відкритості і справедливості".


У Харківському державному університеті мистецтв імені Котляревського сьогодні відбулося урочисте відкриття V Міжнародного конкурсу виконавців на українських народних інструментах імені Гната Хоткевича


Херсонська міська виборча комісія за скаргою ВО "Батьківщина" та партії "Фронт змін" ухвалила рішення про перерахунок бюлетенів на виборах депутатів міської ради на дільниці №21655 у місті Херсоні


Керівництво Федеральної резервної системи (ФРС) США оголосило про те, що надасть 600 млрд доларів до червня 2011 року з метою підтримати економічне зростання


Повія Надя Макрі стверджує, що політик двічі скористався її послугами в ліжку, заплативши за кожну зустріч по 5 тисяч євро.


Будь-який юрист-першокурсник знає, що закон не має зворотньої сили

 Чистий прибуток японського автомобілебудівного концерну Nissan Motor Co. за підсумками I півріччя 2010-2011 фінансового року зріс в 23,15 раза.


 Італійська поліція заарештувала належні мафії активи на 561 млн доларів і затримала 47 осіб, зокрема сицилійських бізнесменів, політиків і державних службовців.

Останні Новини світу | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-11-04| Коментарі (0)

 Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко стала свідком зустрічі лідера партії "Фронт змін" Арсенія Яценюка і сина  Януковича.

Останні Новини України | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-11-04| Коментарі (0)

 У короткий список фіналістів найпрестижнішого автомобільного конкурсу Європи - Car of the Year Award 2011 увійшли сім з понад 40 автомобілів-учасників конкурсу.



  Верховна Рада підтримала внесену президентом кандидатуру Віктора Пшонки на посаду генпрокурора.

Останні Новини України | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-11-04| Коментарі (0)


  Четвертий тур Ліги Європи можна назвати моментом істини для київського "Динамо" та харківського "Металіста".

Останні Новини спорту | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-11-04| Коментарі (0)

 У четвер, 4 листопада, біля Верховної Ради має розпочатися безстрокова акція підприємців України з протестом проти ухвалення Податкового кодексу.

Останні Новини України | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-11-04| Коментарі (0)

 Після матчів четвертого туру Ліги чемпіонів, який відбувся 2 і 3 листопада, стали відомі перші учасники 1/8 фіналу найпрестижнішого клубного турніру континенту.

Останні Новини спорту | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-11-04| Коментарі (0)

 Тунель завдовжки близько 550 метрів для переправлення наркотиків з Мексики до США виявила поліція США на кордоні країн. Усередині знаходилося понад 20 тонн марихуани.

Останні Новини світу | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-11-04| Коментарі (0)

 Бронзовий барельєф Анрі Матісса "Гола жіноча фігура зі спини IV" з оцінною вартістю 25-35 мільйонів доларів продано на торгах Christie's в Нью-Йорку за 48,8 мільйона доларів.


 Європейська комісія закликає країни Євросоюзу скласти план знищення ядерних відходів і пропонує створювати сховища глибоко під землею.

Останні Новини світу | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-11-04| Коментарі (0)

 У Донецьку відбувся поєдинок четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонів, в якому "Шахтар" приймав лондонський "Арсенал".

Останні Новини спорту | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-11-04| Коментарі (0)

 Геннадій Кернес переміг на виборах мера Харкова. Про це повідомляє міська виборча комісія в четвер.

Останні Новини України | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-11-04| Коментарі (0)

 Голова КНР Ху Цзіньтао посів перше місце у щорічному рейтингу найвпливовіших людей планети за версією американського ділового журналу.


 

Группа специалистов сумела впервые в истории сфотографировать отдельный атом водорода - самый легкий и самый маленький из всех атомов.



 В конце октября после мощного землетрясения, магнитудой 7,5, и вызванного им цунами, в Индонезии началось извержение вулкана Мерапи.

 Тем не менее, составители Книги рекордов почему-то ее не замечали. Признание, наконец, пришло к Вудс после одержанной в сентябре нынешнего года 27-й победы.



 Самолет австралийской авиакомпании Qantas, Airbus A380, выполнявший рейс Лондон – Сингапур – Сидней, совершил экстренную посадку менее, чем через полчаса после вылета из аэропорта Сингапура.
Останні Новини світу | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-11-04| Коментарі (0)

 Врачи разработали тест на основе анализа крови, который позволяет беременной женщине узнать пол будущего ребенка всего через 7 недель после зачатия.



 В Аргентине в результате аварии пассажирского автобуса погибли 13 человек, еще по меньшей мере 15 человек получили ранения, в том числе тяжелые.
Останні Новини світу | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-11-04| Коментарі (0)


Спустя 30 лет после того, как летчики ВВС США наблюдали в Рендельшемском лесу светящийся неопознанный объект, опубликована аудиозапись их переговоров с подполковником ВВС США Чарльзом И. Холтом




 После матча чемпионата Хорватии по футболу в Сплите между местным "Хайдуком" и клубом "Хрвацки драговоляц" на стадионе "Полюде" несколько дней назад прогремели два мощных взрыва.

Останні Новини спорту | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-11-04| Коментарі (0)

 Британская топ-модель Наоми Кэмпбелл выйдет замуж за российского миллиардера Владислава Доронина в начале декабря в египетском Луксоре.



У поєдинку четвертого туру Ліги чемпіонів між італійським "Міланом" і мадридським "Реалом" відбулася історична подія. Форвард "россо-нері", 37-річний Філіппо Індзагі вийшов на заміну на 60-й хвилині й оформив дубль, який зробив його найкращим бомбардиром єврокубків в історії.


Син екс-лідера Народного Руху В'ячеслава Чорновола депутат Тарас Чорновіл дав дозвіл на ексгумацію тіла його батька, заявив новий генпрокурор Віктор Пшонка на засіданні Верховної Ради у четвер