Пт, 2024-03-29, 07:42


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Березень » 25 » Азаров скасував дев'ять рішень уряду Тимошенко
17:41
Азаров скасував дев'ять рішень уряду Тимошенко
Інші останні Новини економіки на сайті holosUA.com/


Кабінет міністрів України постановою №278 від 24 березня 2010 року скасував ще 9 рішень попереднього уряду. Текст відповідної постанови за підписом прем’єр-міністра Миколи Азарова розміщено на урядовому порталі.
Зокрема, скасовано постанови №854 від 24 вересня 2008 року "Про надання акваторії у користування державному підприємству "Спеціалізований морський порт "Октябрьськ", №934 від 22 жовтня 2008 року "Про надання акваторії у користування державному підприємству "Миколаївський морський торговельний порт".

Крім того, уряд скасував постанову №236 від 5 березня 2009 р. "Про роз’яснення особливостей застосування окремих норм Указу Президента України від 3 липня 1998 р. №727 для фізичних осіб, які провадять підприємницьку діяльність за межами України, в умовах світової фінансово-економічної кризи", а також постанову №454 від 15 квітня 2009 року "Про внесення змін до постанови Кабінету міністрів України від 5 березня 2009 р. №236".

Кабінет міністрів Азарова також скасував постанову №366 від 14 квітня 2009 року "Про сплату внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування фізичними особами - суб’єктами підприємницької діяльності, які обрали особливий спосіб оподаткування".

Втратили чинність також постанова №505 від 21 травня 2009 року "Про порядок сплати та зарахування сум внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, сплачених фізичними особами - суб’єктами підприємницької діяльності, які обрали особливий спосіб оподаткування", розпорядження №1178 від 23 вересня 2009 року "Питання Загального реєстру податкових накладних", постанова №1117 від 21 жовтня 2009 року "Про утворення Урядової комісії з питань забезпечення обороноздатності та національної безпеки України".

Крім того, уряд Азарова скасував постанову №61 від 27 січня 2010 року "Про збільшення статутного капіталу Державної іпотечної установи".

Слід зазначити, що перед відходом Кабмін Юлії Тимошенко скасував 20 постанов про надання держгарантій для закупівлі в кредит товарів і послуг для таких держпідприємств, як "Украгролізинг", "Укрмедпостач", "Укрвакцина", "Політехмед". У числі скасованих опинилася і резонансна постанова Кабміну про надання держгарантій іноземному кредиторові "Укрпротезу" на 400 млн дол.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини економіки | Переглядів: 1055 | Додав: Olena_Mazur
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ