Чт, 2024-03-28, 10:33


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 12 » "Батьківщина" звинувачує ПР у фальсифікаціях на Рівненщині
11:48
"Батьківщина" звинувачує ПР у фальсифікаціях на Рівненщині
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

"Батьківщина не погоджується з результатами виборів на Рівненщині і вважає їх абсолютно сфальшованими. Думку партії озвучив голова Рівненської облорганізації "Батьківщини", народний депутат Юрій Прокопчук, повідомляє УНІАН.

"Це абсолютний фарс з боку Партії регіонів. Тому що, по-перше, був задіяний шалений адмінресурс, коли "вибивали" наших кандидатів на початку, потім тих, які вже були зареєстровані", - заявив Прокопчук.

Для прикладу голова облорганізації партії навів ситуацію з Миколою Ляховичем, коли, за словами Прокопчука, під будь-якими приводами, абсолютно надуманими його хотіли зняти з передвиборчих перегонів, аби розчистити шлях провладному кандидату. "Коли це не допомагало, друкували бюлетені з помилками", - зазначив він.

"Так було з Олегом Хомичем, який балотувався до обласної ради по одномандатному мажоритарному округу №40. Фактично ця "помилка" й відібрала у нього перемогу", - додав Прокопчук.

Він також вважає, що однією з головних причин незаслуженої перемоги на виборах представників ПР є наявність їх великого представництва у виборчих комісіях. Це, на його думку, дало можливість фальсифікувати результати виборів і безпідставно проводити перерахунок голосів на тих дільницях й округах, де спочатку перемогли кандидати від інших партій.

Як відомо, за попередніми результатами виборів до Рівненської облради, перемогу здобули представники ПР, які отримали 29 депутатських місць. Після "регіоналів" на другому місці опинились представники ВО "Батьківщина", яких у новій облраді буде 19. Усього в Рівненській облраді 80 депутатів.

Також варто зазначити, що обласна виборча комісія вирішила провести повторні вибори до облради по двох виборчих округах. Там представники ПР і "Батьківщини" набрали майже однакову кількість голосів.

Як повідомлялося раніше, Рівне не змінило керівника – міським головою знову обрали Володимира Хомка, який йшов від партії "Всеукраїнський патріотичний союз" . На другому місці опинився представник партії ВО "Свобода" Олександр Лащук, якого підтримали 10,46% виборців.

Нагадаємо, що в неділю, 14 листопада в Україні відбудеться повторне голосування. Це стосується окремих дільниць та округів, де, переважно, кандидати набрали однакову кількість голосів. Про це заявив голова КВУ Олександр Черненко . У великих містах вибори недійсними визнаватися вже не будуть. Лише в деяких випадках відбудеться перерахунок голосів і це може вплинути на остаточні результати.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 975 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ