Пт, 2024-04-26, 17:14


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 7 » Берлусконі дозволили секс шість разів на тиждень
15:27
Берлусконі дозволили секс шість разів на тиждень
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Особистий лікар прем'єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі призначив своєму пацієнтові тижневу норму сексу, він дозволив прем'єру займатися сексом шість днів на тиждень, залишаючи один день на відпочинок, повідомляє Libero News.

Як розповів лікар Умберто Скапіні в інтерв'ю журналу Novella 2000, Берлусконі зумів побороти злоякісну пухлину простати, і на даний час може дозволити собі займатися сексом набагато частіше, ніж більшість його ровесників. Скапіні підкреслив, що Берлусконі перебуває у прекрасній формі як на свої роки, передає Lenta.ru.

Медик зазначив, що незважаючи на міцне здоров'я, Берлусконі все ж варто звернути увагу на необхідність давати собі відпочинок. Так, крім одного дня відмови від сексу на тиждень, лікар рекомендував італійському прем'єру щоденний післяобідній сон тривалістю близько 45 хвилин.

Коли у Берлусконі було діагностовано пухлину, лікар не уточнив. Він також не розповів про те, скільки часу прем'єр лікувався.

Італійський прем'єр-міністр здобув собі славу великого любителя жінок. Про його численні зв'язки з жінками регулярно пишуть як місцеві італійські, так і зарубіжні видання. Сам Берлусконі ніколи не приховував своєї любові до протилежної статі.

Так, його звинувачують в сексуальному зв'язку з неповнолітньою танцівницею з Марокко Рубі та спробі приховати цей факт. Прем'єр-міністр звинувачення на свою адресу категорично відкидає.

Раніше на світ випливали записи та фотографії, які зображували численних учасниць оргій, що проходили в резиденціях прем'єр-міністра, але сам Берлусконі в них не фігурував.

Також нещодавно Берлусконі запідозрили у зв'язку зі ще однією неповнолітньою - Іріс Берарді. Згідно з даними міланської прокуратури, Берарді відома поліції як повія. Вона відвідала щонайменше одну з вечірок Берлусконі, коли їй було ще 17 років.

А трохи раніше з'явилася інформація, що Берлусконі утримував щонайменше 14 гламурних молодих жінок у квартирах в престижному житловому комплексі "Мілано Дуе" поблизу Мілана. А ще на початку травня 2009 року в італійських ЗМІ спалахнув гучний скандал, пов'язаний з тим, що Берлусконі побував на святкуванні 18-ліття неаполітанки Ноемі Летиції. Дівчина повідомила журналістів, що часто бачиться з Берлусконі, відвідуючи його в Римі та Мілані.

Слідство у справах Берлусконі поновилося після того, як у січні цього року Конституційний суд Італії фактично позбавив прем'єра недоторканності.

Посаду прем'єр-міністра Італії Берлусконі обіймає з травня 2008 року. До цього він двічі був головою уряду: в 1994 році і в 2001-2006 роках.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 969 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ