Пт, 2024-03-29, 17:29


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Грудень » 25 » Бойовики мстяться за провал у Комінтерновому. ВІДЕО
20:45
Бойовики мстяться за провал у Комінтерновому. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Проросійські бандформування порушують усі можливі угоди про припинення вогню, а дії їхніх ватажків не піддаються логіці.

Як повідомляє у п'ятницю 25 грудня прес-центр АТО, з початку доби російсько-терористичні війська здійснили понад 35 збройних провокацій проти силовиків, становлячи пряму небезпеку для мирних мешканців.

"Окрім обстрілу із 82-мм та 120-мм мінометів селища Водяне, що розташоване у "сірій зоні" біля Маріуполя, російсько-терористичні війська значно активізувались і на інших напрямках", - зазначається у повідомленні.

Зокрема, з великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї окупанти продовжують бити в бік позицій силовиків у районі н.п. Новгородське, Зайцеве, Майорськ, Луганське, Піски, Опитне, Мар’їнка тощо.

У штабі АТО не виключають, що така активізація бойовиків може бути пов'язана із прибуттям на тимчасово окуповані території Донбасу чергового "гуманітарного конвою" з Росії, у якому транспортуються "не лише продукти харчування та предмети першої необхідності, але й зброя та боєприпаси для бандитів". Це може бути і своєрідною помстою за змушений вихід незаконних формувань з Комінтернового, який став болючим ударом по амбіціях російських військових стратегів.

"Отримуючи вказівки від своїх господарів з Москви, ватажки озброєних проросійських банд все далі переступають за межі здорового глузду. Безпека та добробут мирних мешканців ніколи не були для них серед пріоритетів, проте зараз вони все промовистіше демонструють свою нездатність до деескалації конфлікту мирним та дипломатичним шляхом", - наголошують у штабі АТО.

"Ситуація у зоні АТО суттєво загострюється. Проросійські бандформування, порушуючи всі досягнуті раніше домовленості про припинення вогню, продовжують ескалацію конфлікту", - йдеться у стенограмі зведення речника штабу АТО Антона Мироновича про останні події у зоні проведення операції.

Раніше сьогодні в штабі повідомляли, що бойовики обстріляли селище Водяне, розташоване в так званій "сірій зоні" недалеко від Маріуполя. Обстріл терористи вчинили з 82-мм мінометів з контрольованої ними частини селища Широкине. Також бойовики вели обстріл з мінометів калібру 120 мм у напрямку від селища Заїченкове, з 82-мм мінометів – з району Комінтернового, як зазначили в штабі АТО, попередньо не безпосередньо із селища. Також повідомлялося, що село Комінтернове після візиту СММ ОБСЄ покинули не всі бойовики, оскільки частина з них переодяглася в цивільне або ховалася в будинках місцевих жителів.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 768 | Додав: adminA | Теги: провал, бойовики, Комінтернове
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ