Сб, 2024-04-20, 08:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 22 » Через вуличні перегони севастопольський футболіст збив на смерть чотирьох людей
19:28
Через вуличні перегони севастопольський футболіст збив на смерть чотирьох людей
Інші останні Катастрофи та природні катаклізми на сайті holosUA.com/

21 листопада 2010 року, приблизно об 11 ранку автомобіль BMW, рухаючись по вул. Гоголя перевищив швидкість, не впорався з управлінням і вилетів на тротуар в районі вул. Степаненка та збив матір і двох дітей на смерть, повідомляє сайт "Крымский аналитик".

Водій і його пасажирка були госпіталізовані. За кермом перебував гравець футбольного клуба "Севастополь" Владислав Піскун. Пасажирка потім померла в лікарні від одержаних травм. Як з'ясувалося, вона була вагітна. Спершу повідомлялося, що пасажиркою автомобіля була дружина футболіста, але за деякий час було встановлено, що дружини в машині не було, а загибла - знайома футболіста, особа якої встановлюється. У Владислава Піскуна перелом гомілки і струс мозку.

- Водій Mitsubishi Lancer дав свідчення в Інтернеті

Владислав Піскун арештований і посаджений в ізолятор Севастопольського управління міліції. За даними експертизи, під час скоєння аварії Піскун був тверезий. Про це повідомив співрозмовник в УМВС України в м. Севастополь, повідомляє "Крымский аналитик". Владислав Піскун визнав свою провину і дає свідчення.

Зі свідчень 24-річного майстра спорту з футболу стало відомо, що зустрівшись на світлофорі із своїм знайомим, який вів автомобіль Mitsubishi, вони включилися в перегони. У гонці Mitsubishi вирвався вперед, а Піскун на BMW вирішив обігнати його по зустрічній тролейбусній смузі, але не впорався з управлінням і вискочив на тротуар, де BMW спочатку вдарився в стовп, відлетів до стіни будинку, після чого, в зворотному польоті, буквально зніс кузовом жінку з двома дітьми 2-х і 5-ти років.

За інформацією очевидців, сім'я поверталася з найближчого магазина. Батько з пакетами трохи попереду, мати - Ліна Воронкова йшла з коляскою, в якій була її дворічна дитина, - Кіра, а поряд 5-річна донька Настя. Від одержаних травм мати і обидві дитини загинули на місці ДТП.

Міліції ледве вдалося відбити Піскуна від розлюченого натовпу та батька й чоловіка загиблих, які були готові розтерзати вбивцю на місці.

Пізніше адвокати затриманого зробили енергійну спробу звільнити його, також повідомив співрозмовник. Проте працівники міліції витримали тиск і заарештували вбивцю.

Останнім часом Владислав Піскун був травмований і не виходив в основному складі ПФК Севастополь.

Водій Mitsubishi Lancer дав свідчення в Інтернеті

В Інтернеті з'явилися свідчення водія Mitsubishi Lancer, з яким нібито влаштував перегони Піскун.

"Намагався написати слова співчуття і пояснити ситуацію, оскільки я проходжу свідком у цій справі і на моїх очах все трапилося.

Перегонів не було, але неадекватну поведінку водія BMW я помітив ще на пл.Ушакова. Він намагався об'їхати автобус, що зупинився неправильно на зупинці, перебудовувався з ряду в ряд, оскільки те місце я об'їхав зліва і продовжив рух, а він загубився в потоці. Моє авто ймовірно його "зачепило" і наштовхнуло на подвиги.

Зі мною в салоні знаходились двоє малолітніх дітей і дружина, так що я про змагання і не думав.

У районі Орфея я рухався в лівому ряду і зменшив швидкість, оскільки збирався повернути на КЧФ. В цей час BMW порівнялась зі мною в правому ряду, її швидкість перевищувала мою в рази два. Потім він, обігнавши мене справа, перелаштувався переді мною в мій лівий ряд, і натиснув на гальма, змусивши мене практично зупинитися. Мабуть намагаючись таким чином самоствердитися, він потім різко прискорився. Намагаючись зайняти правий ряд, його машина пішла в занос, який він контролювати не зміг.

Проїхавши прямо (поворот наліво виявився закритим), я побачив що він врізався у стовп і купу сміття, я розвернувся і під'їхав на місце з метою надати допомогу водію, і тут моя дружина побачила трупи і їй стало погано. Я прийняв рішення відвезти її додому, адже будинок поряд, набрав 102 і повернувся на місце".

У цьому місяці російський футболіст Веніамін Мандрикін також потрапив у важку ДТП: він отримав перелом хребта з пошкодженням спинного мозку. Сталося це коли Мандрикін на Porsche Cayenne намагався на великій швидкості втекти від співробітників ДІБДР. Через перевищення швидкості у Києві 5 листопада водій збив двох людей, а сам згорів живцем у машині.

Відомі і впливові особи не рідко "засвічуються" в ДТП. Так, 26 жовтня в Одесі чоловік на Lincoln з київськими номерами і "корочкою" українського Кабміну на лобовому склі врізався в Mitsubishi-Lancer та погрожував потерпілому розправою.

20 жовтня джип на смерть збив трьох жінок на пішохідному переході у Дніпропетровську. Дві жінки померли відразу, третю було доставлено в реанімаційне відділення лікарні ім. Мечникова. Через деякий час лікарі підтвердили, що вона померла. Жертви аварії, за словами місцевих жителів, лежали на відстані більш ніж 100 м одна від одної. Ймовірно джип, який на смерть збив трьох жінок, належить синові прокурора Жовтневого району міста.

10 жовтня співробітник ДАІ на Одещині збив на смерть двох осіб. 15 вересня на Київщині п’яний бізнесмен збив двох студентів і в'їхав у авто даїшників, а на довершення всього його автомобіль врізався у трактор.

Зазначимо, що винуватців ДТП, якщо такими є так звані "мажори", рідко коли карають. Наприклад, у ніч проти 13 січня 2008 року на вулиці Вільямса 19-річний студент Одеської юридичної академії Фелікс Петросян врізався на своєму джипі Toyota Prado в Daewoo Lanos. В аварії постраждало 11 автомобілів, а водій Daewoo Lanos загинув. Експертиза довела, що Петросян керував автомобілем, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння. Проте він досі не покараний.

22 грудня суд відмовився переглядати вирок у справі кримського мажора, який збив на смерть дівчину.

А 25 листопада, о 21.20, на Столичному шосе в Києві - на виїзді з села Чапаївка - депутат від НУ-НС, екс-мер Києва Олександр Омельченко збив на смерть пішохода.

У жовтні жінку збив мер міста Димитрова на Донеччині Юрій Анісімов. Він перебував у нетверезому стані. Пізніше жінка померла у лікарні.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Катастрофи та природні катаклізми | Переглядів: 1164 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ