Сб, 2024-04-27, 05:58


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Березень » 25 » Декоративне оформлення присадибних ділянок
15:13
Декоративне оформлення присадибних ділянок
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

полив газонів При проведенні декоративного оформлення присадибних ділянок сьогодні активно застосовуються різні прийоми ландшафтного планування, які включають різноманітні елементи озеленення території, зокрема, влаштування газону та квіткових композицій.

За допомогою подібних композицій досягається гармонійне поєднання елементів забудови території та природних пейзажів. Крім того в наші дні активно використовуються автоматичні системи поливу газонів, придбати вигідно які завжди можна з допомогою сайту estate-group.com.ua.

Ландшафтне планування в своєму арсеналі має різні виразні засоби для облагородження територій, прилеглих до будинків, колоритними рішеннями. Легко вписуються в пейзаж території окремі дерева, схеми квітників, гладь водойми, особливості рельєфу, малюнок матеріалів дорожніх покриттів, декоративні елементи, різноманітна гамма кольорів чагарників і квіткових рослин - все це в комплексі надає обраній території природний характер, робить її мальовничою і барвистою.

Важливим елементом створення колоритного ефекту на території ділянки є квіткове оформлення. Основне завдання застосування квіткового оформлення - максимально наблизити територію до природного вигляду. Це досягається завдяки використанню квіткових композицій, які представляють собою систему квітників - окремих елементів, масивів, груп, об'єднаних спільною композицією.

Ландшафтним квітковим композиціям характерні вільні обриси, властиві природним насадженням, вільне розміщення декоративних культур і застосування квіткових, а також дикорослих кущових рослин.

Також при облаштуванні дільниць за допомогою ландшафтних квіткових композицій застосовуються елементи мікроландшафту - валуни, камені, декоративно-листяні рослини та інше. Головним матеріалом, який використовується в подібних композиціях, є багаторічні квітучі рослини і чагарники. Такі рослини мають високі декоративні властивості і виразну форму, завдяки природній гамі забарвлень в різних тонах.

Багато багаторічників мають надзвичайно цікаві можливості для формування композицій, так як відрізняються великою кількістю цвітіння і оригінальною, неповторною фактурою. Багаторічники мають тривалий період цвітіння - з березня до жовтня, що дозволяє забезпечити безперервну декоративність присадибної території протягом довгого вегетаційного періоду.

Деякі квітучі чагарники за своєю барвистістю і різноманітністю цвітіння можна порівняти з трав'янистими квітковими рослинами, а деякі і навіть перевершують їх.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1085 | Додав: admin | Теги: автоматичні системи поливу газонів
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ