Чт, 2024-04-18, 14:18


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2011 » Травень » 27 » "Динамо" чекає вибачень від Олега Саленка. ВІДЕО
16:45
"Динамо" чекає вибачень від Олега Саленка. ВІДЕО
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Футболісти київського "Динамо" виступили із заявою щодо звинувачень колишнього гравця цього клубу Олега Саленка в здачі матчу з "Іллічівцем", в рамках останнього туру чемпіонату України. Якщо Саленко не вибачиться за свої слова, київський клуб подасть позов до суду про захист честі і гідності.

Нагадаємо, по ходу матчу з маріупольцями динамівці вигравали з рахунком 2:0, але поступилися в підсумку 3:2. Ця була перша перемога над "Динамо" в історії клубу, а результат матчу дозволив "Іллічівцю" залишитися у Прем'єр-лізі.

Заява гравців київського "Динамо"

"Ми живемо у вільній країні, де кожен має право вільно висловлювати свою думку. Тому ми нормально сприймаємо критику на адресу гри команди "Динамо"(Київ), яка періодично з'являється у засобах масової інформації. Ця критика далеко не завжди буває справедливою, але відповідати на несправедливі, на нашу думку, звинувачення ми намагаємося своєю грою на футбольному полі.

На жаль, у гонитві за сенсаціями засоби масової інформації не завжди розбірливо підходять до добору футбольних "експертів". Одним з таких "експертів" вважає себе колишній футболіст Олег Саленко, який грав свого часу за "Динамо". Читачі газет і телеглядачі можуть самі оцінити рівень оцінок цього "експерта". Ми не збираємося цього робити. Саленко має право говорити кореспондентам все, що він хоче, але він не має права голослівно звинувачувати одну зі своїх колишніх команд у нечесній грі.

Саме це він зробив в одній з телепередач минулого понеділка, заявивши тремтячим голосом, що сумнівається в чесності результату матчу чемпіонату України, проведеного "Динамо" в Маріуполі. Як доказ своїх слів Саленко сказав, що сам неодноразово "здавав" ігри і добре знає, як це робиться. Звісно, він не уточнив, де, коли і кому він "здавав" ігри.

Якби це відбулося в Іспанії, Туреччини, Великобританії, Польщі, де Саленко встиг пограти у футбол, він би вже наступного дня постав би перед органами, які суворо спитали б його про те, що він мав на увазі. І йому довелося б або підтвердити свої слова доказами, або принести вибачення за сказане.

Разом зі свободою слова існує ще й відповідальність за свої слова. Ми хотіли б, щоб Олег Саленко усвідомив цю відповідальність і приніс футбольному клубу "Динамо", а також його численним уболівальникам вибачення за публічно висловлені звинувачення. Інакше ми залишаємо за собою право звернутися до суду по захист честі й гідності нашого клубу.

Те, що ці честь і гідність цінуються дуже дорого, підтверджує і сам Олег Саленко, скрізь називаючи себе динамівцем, хоча провів у Києві трохи більше трьох років своєї футбольної біографії. Саме київському "Динамо" цей футболіст зобов'язаний своєю футбольною кар'єрою і футбольною популярністю. Тому його брудні натяки ще сильніше ображають тих, хто чесно віддавав, віддає і буде віддавати всі свої сили заради успіхів улюбленої команди багатьох поколінь футбольних уболівальників.

Нам соромно за такого "динамівця".

Від імені гравців київського "Динамо" капітан команди Олександр Шовковський.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1021 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ