Пт, 2024-04-26, 06:26


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Грудень » 10 » "Динамо" вперше з 1999 року вийшло у плей-оф Ліги чемпіонів. ВІДЕО
10:00
"Динамо" вперше з 1999 року вийшло у плей-оф Ліги чемпіонів. ВІДЕО
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

На столичному НСК "Олімпійський" ввечері 9 грудня відбувся матч останнього 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому "Динамо" приймало ізраїльський "Маккабі" з Тель-Авіва і виграло з рахунком 1:0, повідомляє УНІАН.

Таким чином "Динамо" вийшло у плей-оф найпрестижнішого єврокубку вперше після сезону 1998/99.

Гра в Києві проходила у важкій в'язкій боротьбі, де суперник добре діяв в обороні, чіпляючись за м'яч і не дозволяючи киянам гостро атакувати. Єдиної грубої помилки суперник припустився в епізоді на 17-й хвилині, коли після розіграшу штрафного Бен Хаїм ледь не зрізав м'яча у свої ворота (удар дивом парирував воротар), проте Денис Гармаш опинився на добиванні, і вразив ворота - 1:0.

Десь з кінцівки першого тайму перевагою вже володів суперник, який мав шанси для того, щоб зрівняти рахунок, але кияни з великими труднощами все ж таки втримали переможний рахунок.

У паралельному матчі Групи G англійський "Челсі" з Лондона обіграв португальський "Порту" з рахунком 2:0.

Отже, у підсумковій турнірній таблиці "Челсі" має 13 очок, "Динамо" - 11, "Порту" - 10, "Маккабі" – 0.

Суперника київського "Динамо" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА визначить жеребкування, яке відбудеться 14 грудня у штаб-квартирі УЄФА в Ньйоні (Швейцарія).

Серед потенційних супротивників "біло-синіх" - клуби, що посіли у своїх групах перші місця: "Реал" (Мадрид, Іспанія), "Вольфсбург" (Німеччина), "Атлетико" (Мадрид, Іспанія), "Манчестер Сіті" (Англія), "Барселона" (Іспанія) і "Баварія" (Мюнхен, Німеччина).

Ребров: час радіти - 16 років не потрапляли в плей-оф

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров після матчу підбив підсумок групового турніру єврокубка, повідомляє Football.ua.

"Я радий, що ми забили відразу. Денис (Гармаш - ред.) завжди біжить у штрафний майданчик за будь-якого стандарту, його бажання забити - видно в кожному моменті, він агресивний. Чому змінили його? Він часто грає для себе, випадає із структури. У Дениса сильний характер, він завжди горою за команду, але іноді заграється і не відпрацьовує в обороні. Коли він грає на атаку - до нього немає претензій. З'явилися проблеми в обороні - довелося його замінити", - почав Ребров.

"Важка гра. Будь-якому гравцеві важко виступати без глядачів. Сподіваюся, подадуть апеляцію і в плей-оф зіграємо з уболівальниками. Ми 16 років не виходили до плей-оф Ліги чемпіонів. Сьогодні, напевно, не показували свого рівня, позначалося хвилювання. Футболісти намагалися приховати це, але було видно з дій, що ми були скуті. Сьогодні не було тих взаємодій, які у нас є завжди. Це пов'язано з психологією, напруженням, важливістю гри. Це сковувало гравців і не дало розкритися на повну", - продовжив тренер.

"Захисник "Маккабі" вдарив коліном або стегном Ярмоленка. У Андрія проблема з м`язом. Другу гру в ЛЧ втрачаємо лідера, я був шокований", - прокоментував травму свого підопічного наставник.

"Кого б хотів в плей-оф? Всі команди гідні, різниці немає. Ми будемо грати з тим, хто попадеться. Зараз треба радіти, 16 років не потрапляли в плей-оф. Важливо відпочити і добре підготуватися", - підсумував наставник київського Динамо.

Ярмоленко: тиждень-другий відпочину

Вінгер київського "Динамо" прокоментував своє пошкодження, а також вихід команди до плей-оф Ліги чемпіонів.

"Поки що важко щось говорити про травму. Завтра пройду обстеження, тоді стануть відомі деталі. Сподіваюся, нічого серйозного, тиждень-другий відпочину. Добре, що відпустка. Нічого страшного, головне - ми вийшли до плей-оф, подарували свято і собі, і вболівальникам", - заявив Андрій Ярмоленко.

"Хлопці - молодці, сьогодні була дуже важка гра, але ми виграли. Вихід з групи свідчить про те, що ми на правильному шляху. Тренерський штаб за той час, коли вони біля керма команди, напевно, правильно підбирає тренувальний процес, тактику, і це приносить свої плоди".

"У 99-му році "Динамо" останній раз виходило з групи, повторюся, шалено радий, що ми вийшли в плей-оф".

"Було видно, що не все виходить. Гравці "Маккабі" вели себе пасивно, не атакували. Навіть у чемпіонаті України команди так сильно не обороняються. Було важко, добре, що забили м'яч у першому таймі, стало грати легше. Якийсь тягар відповідальності після цього спав".

"Чи піду я з "Динамо"? Все залежить від пропозицій і від того, що на це скаже президент. Я загадувати не буду, якщо буде хороший варіант, який влаштує і мене, і клуб, ми будемо розмовляти з Ігорем Суркісом. Те, про що ми розмовляли з президентом, коли підписували контракт, - залишиться між нами", - підсумував лідер "Динамо".

Шевченко: це великий успіх

Легендарний вихованець київського "Динамо" Андрій Шевченко розповів про свої емоції після перегляду на НСК "Олімпійський" вирішальної гри "біло-синіх" з тель-авівським "Маккабі", перемога в якій дозволила команді пробитися до плей-оф Ліги чемпіонів, повідомляє офіційний сайт "Динамо".

"Я щиро вітаю команду з великим успіхом. Хлопці протягом усього групового турніру демонстрували змістовну гру і з кожним туром все більше і більше набували впевненості у своїх силах", - заявив Шевченко.

"Хотів би відзначити велику роботу, виконану Сергієм Ребровим з повернення того стилю гри, який був властивий "Динамо" Київ у ті роки, коли ми були партнерами на футбольному полі. Агресивність, як в обороні, так і в атаці з величезним бажанням досягти перемоги в кожному матчі, незважаючи на статус суперника сприяли тому, що команда змогла вийти до плей-оф Ліги чемпіонів", - продовжив знаменитий форвард.

"Через дискваліфікацію на стадіоні не було глядачів, але я думаю, всі вірні вболівальники київського "Динамо" розділили з гравцями велику радість від успішного виступу. Ще раз вітаю всіх з перемогою і думаю, що навесні також постараюся приїхати в Київ на матч плей-оф Ліги чемпіонів", - зазначив Шевченко.

Нагадаємо, сьогодні, 10 грудня відбудеться матч заключного 6-го туру групового етапу Ліги Європи УЄФА "Дніпро" - "Русенборг". Команди посідають 3-4 місця у своїй групі і не мають шансів на потрапляння в плей-оф, 1/16 фіналу турніру, який відновиться у лютому 2016 року.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 832 | Додав: adminA | Теги: 1999 року, плей-оф Ліги чемпіонів, Динамо вперше
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ