Сб, 2024-04-20, 08:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 14 15 »

 

«Я не боюсь смерти демократии в темные годы в США. Вместе с тем, если мы где-то и увидим возрождения европейского духа, то это в таких странах как Украина и Эстония, в Центральной и Восточной Европе.


 

 

Москва ніколи не полишала спроб утримувати Київ на короткому повідку. До 2014 року Кремль діяв абсолютно відкрито.


 

Взаимосвязь между влиянием небесных тел на Землю и судьбой человека, люди заметили еще на заре развития цивилизации. Эти сакральные знания и по сей день остаются за гранью понимания


 

 

Виробник презервативів Durex провів опитування про важливість інтимних стосунків. Виявили, що найбільше займаються сексом у Греції.


 

 

Не исключено, что власть загнивает быстрее, чем может возникнуть альтернатива ей… И сама эта вероятность усиливает ощущение безысходности и нарастающей угрозы.


 

 

Инаугурационная речь нового американского президента Дональда Трампа, вне всякого сомнения, войдет в историю не только самих Соединенных Штатов, но и всего мира.


 

 

Проблема внедрения пенсионной реформы в Украине заключается в том, что правительство не хочет прислушиваться к мнению людей.


 

 

У Сполучених Штатах шириться скандал навколо секретної доповіді ЦРУ про те, що Росія за допомогою хакерських атак вплинула на результат президентських виборів, які відбулися 8 листопада.


 

 

Журналісти Euronews заявили про недовіру керівництву, про цензуру і про те, що цей засіб масової інформації вже не можна вважати незалежним та збалансованим.


 

 

Європарламент ухвалив резолюцію щодо протидії російським ЗМІ. Резолюція має назву "Стратегічні комунікації ЄС як протидія пропаганді третіх сторін", її запропонувала польський депутат.


 

 

Член ЦВК Андрій Магера пояснює, що в разі проведення виборів в окупованому Криму, абсолютна більшість Держдуми буде обрана нелегітимно. Про це Магера написав на своїй сторінці Facebook.


 

 

Основатель общественной организации "Открытая Россия" Михаил Ходорковский назовет альтернативного кандидата в президенты РФ на место нынешнего главы государства Владимира Путина.


 

Ученые назвали несколько неожиданных фактов, о которых может рассказать внешность.


 

 

На думку директора Національного інституту стратегічних досліджень Володимира Горбуліна, "велика війна", до якої все наполегливіше готується і яку провокує Росія, цілком може стати реальністю.


 

"Борьба по поводу "Выйти" или "Остаться" стала ключевым событием не только современной истории Великобритании, но и Запада в целом.


 

Україна сповнена супергеніальних людей, але, на жаль, свою геніальність вони не завжди використовують на благо. Необхідно діяти рішуче, тому що корупція в країні все ще залишається на перших шпальтах.


 

Російська агресія проти України є закономірним етапом імперського реваншу з метою знищення української незалежності, а його ідеологія закладена ще у Валуєвському циркулярі 1863 року.
 


 

Сьогодні в Парижі має відбутися зустріч президентів України, Німеччини, Франції та Росії у форматі "Нормандської четвірки". Головним питанням порядку денного, звичайно ж, є виконання Мінських угод.


 

 

Нові правила виборів депутатів до місцевих рад український парламент у другому читанні ухвалив менше ніж за півгодини у вівторок, 14 липня.


 

России не удастся добиться новой отсрочки временного применения Соглашения об ассоциации, по крайней мере, об этом уверенно заявляют как украинские лидеры, так и чиновники из Евросоюза.