Пт, 2024-04-19, 02:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 25 » Гримчак каже, що влада вербує бойовиків проти підприємців на Майдані
09:50
Гримчак каже, що влада вербує бойовиків проти підприємців на Майдані
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Партія регіонів вербує "бойовиків" з метою проведення провокацій на мітингу проти ухвалення Податкового кодексу в Києві 25 листопада. Про це з посиланням на свої джерела повідомив депутат від НУ-НС Юрій Гримчак.

За його словами, "відразу в декількох прилягаючих до Києва областях - а саме Полтавській, Житомирській та Кіровоградській - Партія регіонів сьогодні вербувала "бойовиків" для проведення провокацій на столичному мітингу 25 листопада".

"За нашими даними, цим людям буде надано транспорт і взагалі - створено режим найбільшого сприяння", - заявив депутат, передає Gazeta.ua.

"Я готую звернення до міністра внутрішніх справ, голови СБУ та керівництва київського главку МВС з проханням забезпечити порядок і законність на запланованій на 25 листопада зустрічі виборців з депутатами, чиї намети встановлено на Майдані", - зазначив Гримчак.

Також стало відомо, що близько 100 підприємців мають намір провести ніч на Майдані Незалежності в Києві. Про це повідомив один з координаторів акції протесту проти Податкового кодексу, передають "Українські новини".

За його словами, підприємці очікують, що в четвер, 25 листопада, близько 10:00 почнеться масова акція протесту проти підписання президентом Віктором Януковичем Податкового кодексу.

Депутат від НУ-НС Андрій Парубій повідомив, що він також має намір залишатися на Майдані на ніч у своїй приймальні, відкритій в одному з наметів.

Він планує змінити депутата від НУНС Олеся Донія, який на даний момент перебуває на Майдані. Крім того, ночувати мають намір депутати від БЮТ.

Організатори мітингу проти Податкового кодексу впевнені, що їм вдасться привезти до Києва до 200 тис людей. Їхнім планам може перешкодити міліція, яка не пускає автобуси з підприємцями в столицю.

Про це повідомив один з організаторів акції протесту проти Податкового кодексу Василь Заставнюк. "Ми стоїмо другий день під зливою, зараз на Майдані небагато людей, але у четвер плануємо зібрати на площі близько 200 тисяч підприємців", - сказав Заставнюк.

За його словами на Майдані збереться повномасштабна акція, з областей їде дуже багато людей. "Зараз дуже утруднений проїзд людей з регіонів. На одеській трасі перекривають рух, міліція не пропускає автобуси. Люди вже зараз підтягуються своїм ходом, хто на таксі, хто попутками", - сказав Заставнюк.

Також стало відомо, що на цей раз для масовості будуть підтягнуті студенти, і на Майдані розгорнеться цілий концерт, в рамках культурно - розважальної програми на сцені виступить група "Тартак" та інші.

Що стосується зміни місця проведення мітингу, то підприємці не погоджуються міняти його з Майдану Незалежності на Поділ. "Ми, де стояли там і будемо стояти, і нікуди переміщатися не збираємося. Може, сходимо в Адміністрацію президента, все буде залежати від обстановки. Та й 100 тисяч людей там просто не помістяться", - резюмував Заставнюк.

Зазначимо, що перед тим група підприємців, які вже третій день ведуть переговори з першим віце-прем'єром Андрієм Клюєвим, не погодилась на пропозиції уряду.

На даний момент невідомо, коли відбудеться зустріч представників підприємців з президентом Януковичем. Організатори сподіваються, що ця зустріч рано чи пізно відбудеться. Тому, що у них є одна чітка вимога - щоб президент наклав вето на Податковий кодекс. Інших вимог підприємці висувати не збираються, крім тих, що вже були озвучені раніше.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1034 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ