Ср, 2024-04-24, 06:33


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 19 » Яценюк: Після зміни регламенту 50 депутатів за командою Чечетова можуть змінити Конституцію
16:49
Яценюк: Після зміни регламенту 50 депутатів за командою Чечетова можуть змінити Конституцію
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Народний депутат України Арсеній Яценюк (фракція НУ-НС) заявляє, що вчора відбулося "остаточне захоплення влади Адміністрацією президента", передає УНІАН.

Зокрема, Яценюк підкреслив, що вчора "парламентська більшість разом з президентом прийняла рішення щодо скасування такого інституту голосування, як голосування народних депутатів через іменні бюлетені".

Він зазначив, що в такій ситуації парламентській більшості і президенту треба внести наступний законопроект - "Про ліквідацію ВР", тому що такого зґвалтування парламенту не було за всю історію України".

За словами Яценюка, у зв’язку з прийняттям вчорашнього рішення тепер 50 народних депутатів можуть через голосування картками "отримати результат на табло - 300 і не тільки змінити Конституцію України". "Сьогодні вони змінять Конституцію, а завтра вони віддадуть частину території України, а післязавтра вони оголосять Україну зовсім іншою державою", - заявив Яценюк.

Він вимагає від голови ВР Володимира Литвина і парламентської більшості негайно ввімкнути систему голосування "Рада", яка монтувалася, коли він (Яценюк) був головою ВР, і яка "не дає змоги одному депутатові голосувати за десятьох".

Яценюк підкреслив, що кожен закон, який сьогодні ухвалюється в парламенті, "є фальшований, бо за нього не голосують народні депутати, оскільки за нього голосує пан Чечетов, махаючи своєю рукою, оскільки за нього голосують 50 депутатів, які встигають за 10 секунд натиснути від 6 до 10 кнопок".

"Те, що вчора відбулося, - це остаточне завершення захоплення влади Адміністрацією президента", - наголосив Яценюк. Він додав, що "парламент сьогодні не потрібен, депутатів можна розпускати, і на цьому, до речі, ми зекономимо серйозні бюджетні кошти".

Яценюк також зазначив, що в такій ситуації доцільно "провести одну кнопку до кабінету президента України, і ця кнопка буде світитися на табло ВР під знаком "300".

Напередодні, 18 листопада, ВР прийняла, а президент України Віктор Янукович підписав Закон "Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України".

Даним законом передбачено скасувати норму, яка діяла раніше, про те, що за зміни до Конституції голосують відкритим голосуванням шляхом подачі іменних бюлетенів у порядку, встановленому Верховною Радою. І далі у тексті закону також знято положення, які діяли раніше щодо відкритого голосування шляхом подачі іменних бюлетенів.





За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1062 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ