Пт, 2024-04-26, 06:29


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2011 » Травень » 6 » Jaguar у 2013 році розпочне серійне виробництво суперкара C-X75 з двигуном обьемом 1,6 л
21:37
Jaguar у 2013 році розпочне серійне виробництво суперкара C-X75 з двигуном обьемом 1,6 л
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Представники Jaguar офіційно оголосили - в 2013 році розпочнеться серійне виробництво суперкара C-X75, який коштуватиме більше мільйона євро. Для створення цієї машини інженери Jaguar скористаються допомогою формульної "стайні" Williams F1 Team, яка знається на створенні швидких автомобілів (до речі, ходять наполегливі чутки, що індійська компанія Tata, яка і володіє маркою Jaguar, скоро прийде у Формулу-1), пишуть "Автоновости".

Всього англійці побудують 250 C-X75 (саме невеликим тиражем і поясняться така надхмарна ціна). Близько 200 машин матимуть гібридну силову установку, яка об'єднає електромотор і бензиновий агрегат об'ємом лише 1,6 л.

Річ у тому, що двигун тут опиниться не простий, а від Формули-1, яка з 2013 року перейде на використання новітніх турбованих чотирициліндрових агрегатів. Цікаво, що Jaguar C-X75 буде повноприводним - бензиновий двигун буде передавати енергію задній вісі, а два електромотори працюватимуть не тільки на задню вісь, але ще і на передню.

Сумарна потужність силової установки C-X75 поки не повідомляється. Можна лише припустити, що 1,6-літровий агрегат видаватиме близько 500 к.с. Хоча якщо це правда, то виникне питання щодо надійності двигуна, адже Формула-1 це одна справа. Там мотору достатньо проїхати лише пару гонок. А повсякденна експлуатація - абсолютно інше.

До речі, формульним двигуном Jaguar не обмежиться. Очікується, що близько 50 автомобілів матимуть справді унікальну силову установку з електромотором і газовими мікротурбінами, які покликані заряджати акумулятори.

"Люди чекають від нас новаторських ідей. Наш С-X75 мав неймовірний успіх в якості концепт-кара. І ми після розробки чіткого економічного обгрунтування вирішили побудувати цю машину. Ніякий інший транспортний засіб не володітиме таким передовим досвідом і інноваціями, як С-X75", - заявив бренд-менеджер Jaguar Адріан Халлмарк.

За словами інженера проекту Найджела Тейлора, Jaguar С-X75 буде здатний їхати зі швидкістю 330 км/г, а на розгін до 100 км/г йому буде потрібно лише 3 с. Але значно більше шокує час розгону 0-300 км/г - лише 15,5 с.

Як повідомлялося, на автосалоні в Нью-Йорку Jaguar представив оновлену версію свого седана XF, який є зараз найпопулярнішим автомобілем компанії. Англійські дизайнери постаралися наблизити зовнішній вигляд XF до флагманського XJ. Саме тому машина отримала новий бампер, "суворіші" передні фари зі світлодіодами денних ходових вогнів, змінені ґрати радіатора.

Модернізації піддалася і задня частина машини, де з'явилися нові ліхтарі зі світлодіодами.

Покращав XF і всередині, де з'явилося інше кермо, змінилася дошка приладів, а в список опцій додали музичну систему Bowers&wilkins на 1200 Ват.

Крім того, в Європі Jaguar XF продаватиметься з новим дизельним двигуном об'ємом 2,2 л і потужністю 190 к.с. (крутний момент 450 Н-м). Трудитися даний агрегат буде з восьмиступінчастою автоматичною коробкою. За словами представників Jaguar, рестайлінговий XF з 2,2-літровим дизелем розганятиметься 0-100 км/год за 8 с, а максимальна швидкість моделі становитиме 225 км/год.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 882 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ